Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: www.arachne.boo.pl - boshe....

Re: www.arachne.boo.pl - boshe....

madv, tak jak kościej prosze linki zdjęć które są tam NIELEGALNE, jestem bardzo ciekawy co mi tu wklicie, a jeśli nic nie macie ochoty wkleić, to oszczerstwa sobie zostawicie w majtach, nic mnie nie interesuje co myślicie, ale oczerniac bezpodstawnie nie będziecie.

a wiec drogi kolego Juri chodi o to ze nie stad nie z owad pojawila sie krytyka arachne.boo.pl i przypadkowo ktos inny chwali Twoj serwis a nie od dzisiaj wiadomo ze Ty nie lubisz Bull_Shita i na odwrot .......... juz ktos kiedys probowal mieszac na innym Forum podszywajac sie pod innego usera :P ...... co do fotek chodzi o to ze przyjela sie zasada ze dop Albumu wstawia sie fotki uzytkownikow danej stronki ( ak jak to ma miejsce na ABP, TP i pewnie wielu innych serwisach) a nie znalezienie w necie 100 fotek i wstawienie ich do albumu bo chyba nie taka jest tego idea ...... watpie aby pan Damiana Knafeljc kiedykolwiek odwiedzil Twoja stronke z calym szacunkiem dla Ciebie i Twojego dziela........ pozatym podpisywanie zdjec logiem Twojego serwisu ktore nie sa Twojego autorstwa ani autor nie wyrazil na to zgody to chyba lekkie przegiecie nie sadzisz ??

POZDRAWIAM i prosze was nie prowokujcie wiecej takich sytuacji, jakos do tej pory wszyscy sobie zyli spokojnie po cichu , na ABP byl spokoj, na AP byl spokoj, na TCP byl spokoj i przez jakiegos matola zaczyna sie glupi konflikt

thane
    Guest

Ok kościej hehe, gówno mam wspólnego z tym postem, sami się dowaliłeś do
    arachnea.pl więc musiałem zareagować to normalne.
    Jako że łączymy się z TP niedługo forumami(nie wiedziałeś nie ? heh),a oni maja już obszerną galerię, dlatego chcieliśmy stworzyć album z najlepszymi zdjęciami jakie są i mamy do nich pozwolenie,( zonk co ? ), Możesz napisać do pana Damiana i sie spytać czy mamy pozwolenie, maila ci nie podam, bo nie bede ci ułatwiał tego że zrobisz z siebie głupa, jak dostaniesz twierdząca odpowiedź. A zasada - w albumie zdjęcia z danej strony, to chyba tylko ty tylko ją prowadzisz, bo ja mysle inaczej. i nie mów mi co mam robić bo tego bardzo nie lubie.

no to powli sie utwierdzam w przekonaniu ze pan thane kto ktos kogo znam bo tylko niewiele osob mowi mi Kosciej :P bardzo niewiele ............ nie wiem czy to przypadek ale ..... .neoplus.adsl.tpnet.pl u oby dwoch panow ........ no comment

Mylisz sie Pan - zdjęcia na arachnei nie są ściągnięte z neta.Niestety - porażka.Przykro mi,może kiedyś bedzie lepiej

zdjecia teraz macie na arachnea zapewne legalnie ale .... chcialbym ci przypomniec mala afere zezdjeciami ... nawet na tcp zjawil sie user bodajrze z arachnoboards ktory wyraznie napisal ze nie udzielal zgody na wstawienie jego fotek ... ten temat jets jeszcze gdziesz w starszych etmatach wiec nie kombinuj .... po tym incydencie galeria wasza zostala zamknieta na pewien czas .... a co do thane to dalej utrzymuje sie przy przekonanniu ze to ktos z was chcial nas zbluzgac...troche to malo inteligentnie wyslzo temu KOMUS no ale cuz .....

Huhuhu chodziło mi o podróbke w sensie tematyki :P

Niestety - porażka.Przykro mi,może kiedyś bedzie lepiej

BooYaka napisal: "Mylisz sie Pan - zdjęcia na arachnei nie są ściągnięte z neta.Niestety - porażka.Przykro mi,może kiedyś bedzie lepiej "

to masz tutaj link ktory przypomni sprawe polecam miedzy innymi post Zibiego

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=49800&t=49800

Zibi: " A wy zajmijcie sie czyms pozyteczniejszego niz kradziez zdjec.
    http://arachnea.pl/modules.php?name=...t=148&pos=-189 - to zdjecie mimo, ze jest podpisane Huber, to jest bez jego loga (a on na pewno nie pozwolil na usuniecie tegoz.)
    http://arachnea.pl/modules.php?name=...nails&album=24 - polowa zdjec w tej galerii jest Matina Huber i jest bez (C) "

ale nie odbiegaja od tematu ..... piszesz ze temat strony abp jest sciagniety ?? miala byc tylko pajeczakach ale pojawili sie ludzie ktorzy znali sie cos nie cos o innych zwierzetach i serwis sie rozwinal tez w innych kierunkach ...

jeli to ktoś z nas to się napewno dowiem, kościej neostrade to nie tylko ja mam - gwoli ścisłości, a co do tamtych zdjęć czy ja się wypieram że były legalnie ? nie, powiedziałem ż nie było i sprawa wyjasniona, starych smieci wyciągac na wierzch nie musisz bo to do niczego nie prowadzi. btw. znacie jakiegoś nightwolf czy coś w ten deseń ?

Uprawnienia umieszczania postów