-
KONKURS - www.Formicarium.pl
Witam
Jestem bezguściem graficznym - wiem ;P
Nie mam czasu na pierdoły - niestety...
Z powodów powyższych ogłaszam KONKURS na najlepsze ubranko dla tej stronki (grafikę :P ), Logo oraz baner.
Moim zdaniem im grafika będzie uboższa - tym lepiej - w prostocie widzę urok... Oczywiście zapoznam się chętnie z każdą propozycją.
Co jest istotne ?? - "jajo"... Stronka nie jest stronką naukowca a hobbysty (obecnie mrówy zastąpiły w moim życiu gady, które są już od lat pracą, co prawda połączoną z obcowaniem ze wspaniałymi zwierzakami, jednak - PRACĄ...
) i jako taki będą ją starał się rozwijać.
Logo... cóż - nie mam pomysłu...
Baner - mały... porównywalny gabarytowo z banerkiem terrarystyka.com.pl u mnie w sklepie.
Nagrodą za najlepsze propozycje (łącznie, gdyż mają mieć identyczny charakter, a więc będą pochodzić od tego samego autora, lub zespołu, który sam się już nią podzieli) będzie bon na 200zł do zrealizowania w sklepie CURTUS na www.curtus.pl
Propozycje prac, proszę przesyłać na adres konkurs@formicarium.pl do końca stycznia czyli 31.01.2005r - zwycięzca będzie zobowiązany do pisemnego przekazania praw autorskich właścicielowi domeny (czyli mi ;P), jest to warunkiem otrzymania nagrody 
Uprawnienia umieszczania postów