-
Nowość - modliszki.go.pl - ZAPRASZAMY !!!
<center>
Godzina 00:00 , 1 Grudnia oficjalne otwarcie <u>modliszki.go.pl </u>.
<u>modliszki.go.pl </u>załozyli hodowcy, którzy chcieli przekazać swoje doświadczenie nad tymi owadami innym ludziom.
Ten serwis powstał dzieki wspólnej cieżkiej pracy Dominika1, modlicha, VOX'a, Sqqter'a, Gizma, werniego, BooYaKa oraz innych użytkowników i mojej.
Chcieliśmy przekazać swoje doświadczenie Wam, piszcie swoje uwagi dotyczące strony, strona będzie (mam nadzieje) często uzupełniana nowymi informacjami.
Czekamy na Wasze artykuły, opisy modliszek, zdjęcia oraz inne informacje o modliszkach.
Zapraszamy wszystkich, oglądajcie, zdobywajcie wiedze oraz piszcie tu swoje uwagi.
Jesli ktoś by chciał baner naszej strony na swoją to zapraszam na moje gadu-gadu (często jestem niewidoczny).
Jeszcze raz ZAPRASZAMY !!!
-
Re: Nowość - modliszki.go.pl - ZAPRASZAMY !!!
Zapraszamy na stronke i mamy nadzieje, że znajdziecie potrzebne wam informacje.
-
Serwis się rozwija. Mamy ambitne plany i czasami ciekawe pomysły jak i oferty zwierząt.
Pozdrawiam
Sqqter
-
Oczywiście jak macie jakieś uwagi co do stronki to piszcie.W dziale kontakt są nasze maile więc jak macie jakieś fajne fotki swoich modliszek to przesyłajcie 
-
KTO SIE WYPOWIE???:)
Ejjjj ludzie wypowiedzcie sie!!! Nikt nie powie ,ze zła kolorystyka ,za mało konkretów , ze w FAQ za mało odpowiedzi ,Ze fotki niewyrażne i mało ciekawe? Ruszyc sie troszke
bo tak niewiemy jaka jest wasza opinia >?<spalić się ,ze się hałe odstawiło czy cieszyć ze coś może jest tam przydatnego??? HĘ?
-
Re: KTO SIE WYPOWIE???:)
ja sie nie będe wypowiadał bo dominik1 to mój kumpel i niechce go wku... bo potem bedzie zle zemną :-)
-
1 - mnóstwo błędów ortograficznych, to co pierwsze rzuciło mi się w oczy.
Co do zawartości merytorycznej - jak poczytam do odpowiem.
-
ok, napisz gdzie jest błąd jak znajdziesz
, bedzie natychmiast poprawione 
-
mi sie wydaje ze stronka jest podobnie grafisznie zrobiona jak tcp
-
To prawda obcy, pracuje nad naszym własnym menu, to teraz jest tymczsowe 
Uprawnienia umieszczania postów