Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Nowość - modliszki.go.pl - ZAPRASZAMY !!!

Mieszany widok

Nowość - modliszki.go.pl - ZAPRASZAMY !!!

<center>
    Godzina 00:00 , 1 Grudnia oficjalne otwarcie <u>modliszki.go.pl </u>.
    <u>modliszki.go.pl </u>załozyli hodowcy, którzy chcieli przekazać swoje doświadczenie nad tymi owadami innym ludziom.

Ten serwis powstał dzieki wspólnej cieżkiej pracy Dominika1, modlicha, VOX'a, Sqqter'a, Gizma, werniego, BooYaKa oraz innych użytkowników i mojej.

Chcieliśmy przekazać swoje doświadczenie Wam, piszcie swoje uwagi dotyczące strony, strona będzie (mam nadzieje) często uzupełniana nowymi informacjami.

Czekamy na Wasze artykuły, opisy modliszek, zdjęcia oraz inne informacje o modliszkach.

Zapraszamy wszystkich, oglądajcie, zdobywajcie wiedze oraz piszcie tu swoje uwagi.

Jesli ktoś by chciał baner naszej strony na swoją to zapraszam na moje gadu-gadu (często jestem niewidoczny).

Jeszcze raz ZAPRASZAMY !!!

Re: Nowość - modliszki.go.pl - ZAPRASZAMY !!!

Zapraszamy na stronke i mamy nadzieje, że znajdziecie potrzebne wam informacje.

Serwis się rozwija. Mamy ambitne plany i czasami ciekawe pomysły jak i oferty zwierząt.
    Pozdrawiam
    Sqqter

Oczywiście jak macie jakieś uwagi co do stronki to piszcie.W dziale kontakt są nasze maile więc jak macie jakieś fajne fotki swoich modliszek to przesyłajcie

KTO SIE WYPOWIE???:)

Ejjjj ludzie wypowiedzcie sie!!! Nikt nie powie ,ze zła kolorystyka ,za mało konkretów , ze w FAQ za mało odpowiedzi ,Ze fotki niewyrażne i mało ciekawe? Ruszyc sie troszke bo tak niewiemy jaka jest wasza opinia >?<spalić się ,ze się hałe odstawiło czy cieszyć ze coś może jest tam przydatnego??? HĘ?

cyclosternum
    Guest

Re: KTO SIE WYPOWIE???:)

ja sie nie będe wypowiadał bo dominik1 to mój kumpel i niechce go wku... bo potem bedzie zle zemną :-)

1 - mnóstwo błędów ortograficznych, to co pierwsze rzuciło mi się w oczy.
    Co do zawartości merytorycznej - jak poczytam do odpowiem.

ok, napisz gdzie jest błąd jak znajdziesz , bedzie natychmiast poprawione

mi sie wydaje ze stronka jest podobnie grafisznie zrobiona jak tcp

To prawda obcy, pracuje nad naszym własnym menu, to teraz jest tymczsowe

Uprawnienia umieszczania postów