Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Murinusek 11 lat różnicy to troche jest wiesz może ty byś poszedł sie spotkać z gościem 11 lat starszym od ciebie

sprawa ze zdjeciami jest taka, ze strona nie ma szans sprawdzic zrodla tych zdjec, skoro nadsyla je jakas osoby to czemu jej nie ufac ..., wiec strona Juraviela nie ma nic wspolnego z ta kradzierza a raczej osoba, ktora nadeslala zdjecia
    Owszem, wina leży głównie po stronie osób nadsyłających zdjęcia. Jednak Paweł zamieścił swój post głównie jako ostrzeżenie dla innych. Dzięki temu każdy (no prawie - ja nie zdążyłem) mógł sprawdzić czy nie znajdują się tam jego zdjęcia.

Sprawa mogłaby się skończyć szybko i bezboleśnie gdyby właściciel strony zareagował prawidłowo i np. od razu zawiesił działanie galerii do czasu wyjaśnienia całej sytuacji. Niestety zachowanie admina (preparowanie maili, obrażanie użytkowników tego forum itp.) spowodowało jeszcze większą burzę. No, a wiadomość zamieszczona na głównej stronie arachnea.pl dobitnie świadczy o jego odpowiedzialności i szacunku dla innych.

mantis to po cholere go wyzywasz jak sie potem boisz?!?!?! dzieciaku? to ze znasz juraviela osobiscie nikogo nie obchodzi i daj spokojnie wyjasnic sprawe a nie sie rzucasz bo robisz z siebie debila! Kradziez zdjec to bardzo powazna sprawa takze daj wyjasnic sparwe do konca.

Paweł Wielądek
    Guest

nie ma problemu, przyjdź z kolegami
    będa tylko stali czy przyłączą się do wymiany 'zdań'?
    i mam nadzieję że nie skończysz na obietnicach...

Paweł Wielądek
    Guest

Sprawa mogłaby się skończyć szybko i bezboleśnie gdyby właściciel strony zareagował prawidłowo...
    Bartku, z ust mi to wyrwałeś!

zachowanie człowieka świadczy o jego poziomie, w tym przypadku każdy chyba widzi jaki to poziom

co do informacji która na pojawiła się (po czym szybko znikła) na stronie głównej arachnea.pl, świadczy ona o słabo rozwiniętym instynkcie przetrwania u tego osobnika.... nie pozostanie to bez mojej reakcji... chyba że zmieni zdanie i mnie przeprosi, ale chyba ten typ tak nie ma....

mantis jestes zalosny, a z Pawlem ktory ode mnie jest starszy o 9 lat sie widzialem i spoko koles...a wyzywanie i potem sie banie no to juz wogole kupa smiechu, prawdziwy gangsta z Ciebie...

Mariusz Sekściński
    Guest

Ten post został usuniety z serwera Terrarysytyka.pl zaraz po jego pojawieniu się. Zaś użytkownik otrzymał ostrzeżenie. A jeśli można to proszę o uważniejsze czytanie nazw działów. Dział "wysypisko" używany jest przez moderatorów właśnie dla tego typu postów.

---------------------------------------
    Mariusz Sekściński
    Gdynia
    moderator Terrarystyka.pl
    ---------------------------------------

Mariusz Sekściński:
    Ten post został usuniety z serwera Terrarysytyka.pl zaraz po jego pojawieniu się. Zaś użytkownik otrzymał ostrzeżenie. A jeśli można to proszę o uważniejsze czytanie nazw działów. Dział "wysypisko" używany jest przez moderatorów właśnie dla tego typu postów.
    Drogi Mariuszu
    Aby uniknąć nieporozumień:
    Wiem w jakim dziale obecnie znajduje się ten post. Moja wypowiedź nie miała na celu jakiegokolwiek ataku na serwis terrarystyka, a jedynie podanie przykładu człowieka który łamie prawo sprzedając efekty cudzej pracy. Serwis terrarystyka.com.pl zachował się bardzo dobrze błyskawicznie przenosząc ten post na "wysypisko".

Przepraszam wszystkich że odbiegłem nieco od głownego tematu.

mi sie zdaje ze mowinie publicznie o takich sprawach jest dobre....po tym co admin strony zrobil jakis czas temu na TP to nie zdziwie sie jak sprawa ze zdjeciami jest mozliwa ;]

Bull_shiit
    Guest

Dla czego wszyscy go bronicie?

Odraz una wstepie powiem szczerze, ze nie darze wielką sympatią autora wyzej wymienionej strony poniewaz zachowal się bardzo infantylnie w stosunku do mnie! Zaufałem mu iu podałem mu moje haslo a on zabawił się moim kontem, jest to udowodnione, ale nie ważne.

Chciałem ogłosić, że strona Arachnea.pl nalezy do systemu portalowego PHP-Nuke, ale autor strony za wszelką cene to ukrywa, a w regulaminie korzystania psize wyraźnie, że informacja na dole strony musi być umieszczona.

Kolejna sprawa, wiele zdjęć w galerii w/w strony jest skopiowana z angojezycznych stron, a autorzy są calkiem inni anizeli to pisze pod fotką. Jak dla mnie sprawą oczywistą jest, że jest to złodziejstwo.

Nie pisze tego z zemsty, tylko piszę co myślę na ten temat. Juraviel liczył na karierę czyimś kosztem a to dla mnie jest zachowaniem niezbyt dojrzalym, dla tego udzielilem sięw tym poście.

Uprawnienia umieszczania postów