Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kto pomoże przy opisach ptaszników ?? Zdjęcia mile widziane.

chrzanu
    Guest

Kto pomoże przy opisach ptaszników ?? Zdjęcia mile widziane.

Właśnie robie nowy wygląd strony i chce opisać kilka gatunków ptaszników, chociaż te najczęściej spotykane, i oto pytanie: czy jest ktoś chętny do opisania jakiegoś gatunku ?? Zdjęcia mile widziane.

Bull_shiit
    Guest

Re: Kto pomoże przy opisach ptaszników ?? Zdjęcia mile widziane.

No poprostu rwie się do pracy! (Żart) hehehe

Kazaa
    Guest

Siema!!!ja ci pomoge!! jak chcesz sie wiecej dowiedziec ...tzw. ja tez chce sie wiecej dowiedziec na czym to ma polegac to napisz na gg 5481324 albo na emial: Elizka14@buziaczek.pl cyfra :14 nie oznacza w zadnym wypadku wieku!!! pozsro dla was ludki

W zadnym razie nie chce sie czepiac wieku, ale w profilu masz napisane ze masz 15 lat, wiec 14 to nie taka wielka roznica :]

hehe

Kazaa
    Guest

cicho!!! wiek moim zdaniem sie nie liczy!;/ on nie decyduje co czlowiek umie a co nie?! znajomy mojego taty hoduje pająki i prawie nic o nich nie wie a ja wiem praktycznie wszystko!! wiec ciesze sie ze w zadnym wypadku sie nie czepiasz heh... OK pozdro jak sie tam ktos zdecyduje na moja pomoc to niech sie zglosi, a nie marudzi ze za mloda czy za stara!! bo w taki sposób to nie znajdzie pomocnika... widze jak sie wy wszyscy rwiecie do tej roboty wiec... NIE NARZEKAC BO ODMÓWIE I NIKT JUZ NIE POMOZE!!!! narazie

Re: Kto pomoże przy opisach ptaszników ?? Zdjęcia mile widzi

wszystkiego nie wiesz, ale pewnie wiecej od tamtego pseudohodowcy

Uprawnienia umieszczania postów