Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Fajny Serwis Terrarystyczny - www.terrarka.thc.net.pl !!!

Mikelos
    Guest

Re: Fajny Serwis Terrarystyczny - www.terrarka.thc.net.pl !!!

kenzo nie wymysłaj głupot
    przed powstaniem naszego wogole nie znałem twojej strony ... poznałem ją jak jush nasz istaniał a ty podałeś na forum linka a ja zajżałem..wiec nie opowiadaj głupot ... ale konkurencja jest

Re: Fajny Serwis Terrarystyczny - www.terrarka.thc.net.pl !!

adres macie fajny THC ;] hehehhe

Jak dla mnie kolejna niepotrzebna strona........ wystarczy to co jest czyli tcp i naprawde dobra konkurencja tp i powinniśmy udoskonalać to co jest i jest dobre.......

tak jest jestem tego samego zdania ale jak widac uparciuchow nie brakuje a niech sobie tam ciulaja jak nikt nie bedzie odwiedzal to sami zrezgynuja.

Kenzo
    Guest

Witam
    Zawiesilem topor wojenny i mam nadzieje ze Ty tez mikelos.
    Mam do Ciebie wielka prosbe bez klotni. Jak usunales bledy na forum?? Powiesz mi?? Prosze Cie osobiscie o pomoc bo ciagle sie mecze i nie moge tego naprawic.

Ps.Odblokuj moje Ip jesli mozesz. Ja odblokuje Twoje.

Pozdrawiam

Mikelos
    Guest

wiesz kenzo, tak szczerze... to sam niewiem jak zrobiłem to ze nie mam błędów, naprawde.... :/ nie wiem ... dobra odblokuje ! ja tesh zawieszam wojne...chociaz jej nie rozpocząłem...:/

No właśnie a swoją drogą to się zastanawiam czy by się nie wziąść za opis C.darlingi ale ja mam tylko L6 :P

hmm naprawde te stronki bezsensu ja jak robiłem pierwszą stronkę po tcp i tp to jak tylko zaczełem odechciało mi sie!!Podziwiam was za wytrwałość!!

Nie chcę być niemiły.... ale czy masz pozwolenie Michael'a Andersen'a na wykorzystywanie jego zdjęć do własnych potrzeb oraz umieszczania ich na swojej stronie www??? Jak nie wiesz o czym mowię to już Ci tłumaczę... Otóż ta smithi na twoim logo jest poprostu ściągnięta z innej strony... a autorem tego zdjęcia jest własnie Michael Andersen... Oto linki do tej strony:
    http://home.online.no/~janor/bilder.htm
    Oraz bezpośrednio do oryginalnego zdjęcia:
    http://home.online.no/~janor/b_smithi4.jpg

Zdjęcie iguany juz nie wiem czy jest twojego autorstwa czy też poprostu sciągnołes z innej strony? Z tego co się orientuję to wykorzystywanie i publikowanie czyichś materiałów w internecie bez zgody autorów jest zabronione i karalne... :>

Ale to tylko takie moje skromne zdanie... :P

Tak pozatym to się zgadzam z przedmówcami, że lepiej zeby dodać coś do TCP niz tworzyc kolejne serwisy, które i tak długo nie zaistnieją w sieci.....

Mikelos
    Guest

mam pozwolenie.........robił mi to koleś profesjonalista od www.... wiec bez obaw ps. to sam mądralo zrób www.......a nie cwaniakuj tu bo mam dosć..... tcp jest brzydkie............. brzydka szata graficzna strony główneJ ! a pozatym tcp nie ma tylu opisów gat. ptaszników podziemnych........ wiec WARA !

Uprawnienia umieszczania postów