-
Re: SADYSTYCZNA TERRARYSTYKA......?
Cześć Awikularia, nie jestem za zaprzestaniem karmienia żywym pokarmem , jeżeli kupiłbym węża to starałbym się mu zapewnić jak najbardziej naturalne warunki. Mam w domu Iguane od rpzedwczoraj - na pewno było by jej lepiej w tropikach ... dostrzegłem ją w sklepie w brudnym akwarium bez żadnego oświetlenia... Tiaaa tłumaczę się.
A export tych osobników rośnie...
To co napisałem nie jest moją drogą życiową , ale głosem w dyskusji.
Ktoś napisał że jest prawo do wyrażania swoich myśli - to samo tyczy się czytania wątków - nei trzeba czytać/brać do siebie tego co napisałem jeżeli nei jesteś zainteresowany , jeżeli nie zgadzasz się ze mną to napisz co wymyśliłeś.
Uważasz że moja wypowiedź nie pasuje do tego tematu / forum ???
Jeżeli chodzi o wypuszczanie zwierząt z ZOO to trzeba by było pomyśleć zanim one się tam znalazły wg mnie teraz to już za późno.
Dosyć sporo myślałem na ten temat - szczególnie po tym jak latem miałem w domu przez jeden dzień młodego zaskrońca - przemyślałem i odniosłem go w to samo miejsce skąd go wziąłem - nie zapewnił bym mu smrodku bajora i nie chce mi się skakać na kucaka i wołać Reebeeet !!! Reeebeeet!!! Hu Huuuu! Hu Huuuuuu! i inne takie.
Poza tym gdybym miał go wypuścić za rok pewnie był by już "inwalidą" w sensie - upośledzony instynkt.
Pozdro.
Ps. POwiało grozą ;-))
Uprawnienia umieszczania postów