Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Do Sir_bonzo od Daida

d@rk
    Guest

Re: Do Sir_bonzo od Daida

Jaca ta samica byla w pelni dorosla,tweirdzil nawet ze miala jzu kokon jak on ja mial. Co do tej plamki to nook z czego sie smiejesz?? bo nie bardzo rozumiem o co CI chodzi.

d@rk
    Guest

to moze sprecyzuje ta plamke, wygaldala jak skaleczenie na spodniej stronie odwloka samo skaleczenie srednicy jakiegos 1 mm moze 2 a cala plama tzn naokolo skaleczenia byla ceimna plama jakiegos 0,7 cm

nook teraz napisz co widzisz smiesznego w tej plamie??!!

pozdrawiam
    Dariusz Woźniak

Dark kiedy padla? ? To "skaleczenie " mialo juz okolo roku!!!!-bylo to male przetarcie zewnetrznej strony pancerza-najedzony pajak czasami ociera odwlokiem o podloze.-przetarcie-nie przebicie!! Sami ocencie czy moglo to być przyczyna smierci... O ile dobrze pamietam to pajak byl juz u Ciebie dobrych kilka miesiecy-w jakich warunkach go trzymales?

d@rk
    Guest

kilka meisiecy??!! byl u meni okolo miesiaca, a warunki mial dobre, zaden inny pajak mi nie padl!! przetarcie to nei bylo, bo nie bylo by takiej rany moze jedynei ta ceimna plamka wokolo jakby to bylo przetarcei!!! po drugie tweirdziles ze jest przed wylinka dlatego nie je!!! jak to wytlumaczysz ze jakos eni liniala od meisiaca a jedzenia sie bala??

pozdrawiam
    Dariusz Woźniak

Zamiesc foto pajaka,a kazdy bedzie wiedzial o co chodzi... Powiedz mi jeszcze co Twoim zdaniem bylo nie tak z pajaczkiem,ze to z mojej winy padl... P.s. samica miala 3-4 latka

d@rk
    Guest

ok spruboje zamiescic fotke

Wszyscy sie tu znają, każdy wie "co i jak", więc przestańcie pi.....

Czsami zwierzęta padają -takie ich prawo!

Uprawnienia umieszczania postów