Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: POCZTA

Jarek Zajączkowski
    Guest

POCZTA

Po zmianie komputera (i adresu na serwerze) mam problem z odbieraniem poczty kierowanej na adres prywatny. Do momentu naprawy sytuacji postaram się bardziej udzielać na forum.
    ps. Jestem...jesteśmy w Unii Europejskiej! Jest się z czego cieszyć! Szkoda, że w związku z Referendum nie było mi dane uczestniczyć w firlejowskim spotkaniu (na pewno było rewelacyjnie!)

Re: POCZTA

Właśnie -aż dziw bierze że wśród nas prawdziwych obywateli naszego pięknego kraju znależli się tacy którzy wyżej od swojej ojczyzny stawiają jakieś węże czy żaby...:-)

Pławili się w zakwitniętej wodzie i koczowali jak jacyś indianie podczas gdy my podejmowaliśmy ważne dla kraju decyzje:-)

Firlejowcy -wstydzcie się!!!

Ja już w sobotę rano oddałem swój głos na TAK.

Firlejowcy -nie liczcie zatem iż "skapnie" na Was choć trochę miodu z plastra Zjednoczonej Europy.

Zapamiętamy Was sobie!

Jarek Zajączkowski
    Guest

Aby świadomie brać udział w Referendum trzeba było mieć 18 lat.
    Noradarling - odpuść ..... :-)) Ku chwale węży i żab!

kto chcial ten mogl. bylem w firleju. glosowalem. żałujcie ze nie jesteście tacy sprytni jak ja

A jak?

sms-sa wysłałeś na 0700?

hehe

wielu było i pewnie wielu głosowało. To nie jest aż takie trudne. Część przyjechała w sobotę po południu głosując rano przed wyjazdem, inni wracali w niedziele tak by tez jeszcze zdążć do urny. Wystarczyło troche dobrych chęci.

Oczywiści zgadzam się z Frytą, i tak cześc W-wy zrobiła co nie było trudne jak się wróciło przed 17 do domu. Nie wiem skad te sugestie odnoscie jak to mozliwe itd...
    My Firlejowscy radzimy sobie w każdej sutuacji!
    aleksandra

Jarek Zajączkowski
    Guest

Chyba już jestem za stary.... W obie strony ponad tysiąc kilometrów. Wrocław to nie Lublin czy Warszawa. Mieszkam niestety na zachodzie kraju (prowincja...) a stąd wszędzie daleko.... Do Berlina za to mam bliżej. Rok temu w Firleju powstawało PST - co ciekawego stało się w 2003? Napiszcie!

Uprawnienia umieszczania postów