Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: W wielkopolsce

FRED17
    Guest

Re: W wielkopolsce

eheheh nierozśmieszaj mnie człowieku!!Jerzeli wet jest dobry i zna sie na rzeczy to powinien chyba mieć dobże wyposazony gabinet (zobacz naprzykład J.Zajączkowskiego)A jeśli chodzi o mnie to nic omnie niewiesz i wypraszam sobie abyś komentował moja wiedze ,a już wogule jerzeli chodzi o gekony lamparcie!!!Nieuważam sie za niewiadomo jakiego znawce ale przez prawie 3 lata zdążyłem sie juz sporo nauczyc i mialem stycznośc z różnymi chorobami tych gekonów!A to że mój pierwszy gekon był chory to niemoja wina, kupiłem go żeby go uratować a że było zapuźno bo był w masakrycznym stanie (sklep zoologiczny) . więc prosze niekomentuj tak bo niewiesz jak było , teraz już wiesz!A jerzeli chcesz sprawdzić moje umiejętnośc to zapraszam!!A wracając do Pani Pabijan to zamykam temat bo jerzeli ktoś niemial z tą Panią doczynienia osobiście i niemiał okazji porównać jej umiejetności z innym Wetem to niema o czym mówić
    Pozdrawiam GREJFURT!

drzewołaz
    Guest

Re: W wielkopolsce

Nie zgodzę się z tobą FRED17, ponieważ miałem wiele okazji aby współpracować z panią Pabijan. Ten wet. uratował wiele gadów takich jak np. właśnie gekony lamparcie, agamy błotne (bardzo ciężki stan), przeprowadzała wiele operacji Legwanów zielonych (większość z powodzeniem), ratowała duże węże, takie jak 2,5 m długości Boa constrictor ( groźnie zainfekowany Amebą), jest jeszcze wiele innych zwierząt, które uratowała. Oczywiście zdarzały się nieudane te wszystkie zabiegi, operacje. Jednak myślę, że Pani Pabijan jest bardzo dobrym WETERYNARZEM.

Uprawnienia umieszczania postów