Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Piękna/y i bestia

Gdanszczanka
    Guest

Re: Piękna/y i bestia

Saurus wiem,dlatego tez przymierzam się wyesterylizować moją kotkę ale epiej dac tabletki niż żeby przyniosła "prezent". Nie wiem czy wiecie ale w ciągu roku kotka może rodzić 4 razy

kak
    Guest

heh ja tylko powiem, tak jak Kazik śpiewał
    ja pier**** jakie dno.

SMITI
    Guest

no przyznaje przesadziłem ze swoją wypowiedzią " wrzuc matke do terrarium", ale przykro mi się zrobiło jak zobaczyłem małego kota obok ogromnego węża. Też mam kota i dlatego taka reakcja. Przepraszam.

Matt_ns
    Guest

Lukas daj linka do strony z tym zdjeciem

KnockeR
    Guest

Chore i już!! są granice ! Nie przepadam za kotami jednak są to super i extra nadzwyczajne istoty - każdy kot ma swoją własną ogromną wspaniałość i wielki urok, każda fotka kota jest świetna i rewelacyjna, kot to rodzaj tajemnicy, także czegoś czego nie widać na zdjęciach innych zwierząt, przedziwna lekkość i zgrabność, miekkość ruchów, tropienia łowienia, całych zabaw itd. Rewelacja. Towarzystwo opieki nad zwierzętami powinno nieźle Ci dopierdolić za takie coś. Nie znam Cię ale kot na fotce wydaje się być bardziej ludzki niż Ty. Amen

KnockeR
    Guest

Nie chciało mi się czytać tych postów. Piszesz, że to nie jest Twoje foto więc powinieneś podać linka skąd pochodzi. Komentarz "ranking" nie mówi nic.

dario_terrarysta
    Guest

Lukas na gg pytałem sie czy to toje foto i powiedziałes , że tak . Pytałem tesh czy wąż zjadł kota powiedzaiłeś ze tak - wiec ja tego nie popieram , jeśli nie chcesz ze mną gadać na gadu to mnie to nie interesuje , i tak sam sie podłączysz .

Biber
    Guest

nie skomentuje tego co tu przeczytałem, może za niedługo będzie można kupić mrożone kotki w biofilu?

Lukas
    Guest

Jesteś głupim człoweikiem i tyle...

mordd
    Guest

Kwestię karmienia kotami pomijam, tajemnicą poliszynela jest, że tłumy tak robią.
    Lukas: nastepnym razem OBOWIAZKOWO podawaj źródło zdjecia, ten dział przeznaczony jest do wstawiania WŁASNYCH zdjęć a nie cudzych. jesli wstawiasz własne miej odwagę o tym dyskutować. Ponieważ emocje ponoszą wszystkich zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów