Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 60

Wątek: Piękna/y i bestia

MataManX
    Guest

Re: Piękna/y i bestia

zwierzeta nie mają duszy przynajmniej według Kościoła Katolickiego

czayka
    Guest

obcy nawet nie próbujesz z rozumieć tego co czytasz ja nie uważam że życie kota, szczura czy człowieka jest bardziej czy też mniej ważne i zgodze się z tobą że śmierć jednej istoty jest warunkiem życia drugiej i jest to zdrowe i naturalne, ale podejście do sprawy w stylu podam do zjedzenia coś tam(nie chodzi mi o tego kota) bo tego nie lubie jest okrutne(świadczy właśnie o braku szacunku do życia) i może prowadzić w skrajnych przypadkach do zachowań patologicznych(np. podanie zwierzęciu dziecka) więc ludzie powinni się zastanowić bo może jest wśród nas psychopata który właśnie np. zabije sąsiadke i poda ją swojemu np. pitbullowi i będzie uważał że to ok bo jej nie lubił.
    a zwierzęta muszą jeść więc skoro je zniewoliliśmy to trzeba je karmić i dbać o nie i to nie podlega dyskusji.

pozdrawiam

Obcy
    Guest

Niewiem skad takie zarzuty coprawda napisałem ze nie lubie kotów co jest prawdą , ale karmie szczurami.. szczury lubie wiec niewiem skad Twoje pretensje ze karmie czyms czego nie lubie itp. Co do szacunku do karmówki to uwierz ze to czego mi węze nie zjedzą bo kupuje często więcej trafia do porzadnych czystych klatek, i jest nalezycie karmione bo niechce zeby moje weze jadły syf karmiony syfem takze o karmówke dbam tak jak i o zwierzaki terraryjne. Wiec nie pisz ze prowadze jakąs segregacje wsród tego czym karmie i wrzucam to czgo nie lubie a tym bardziej ze nie szanuuje tych gryzoni....A co do tego przykałdy z podawaniem noworodków to są raczej skrajnosci i i nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie karmił weza ludzmi..nawet dziwnie mi sie to pisze ale To nie ja przyjołem to za swój argument, bo dla mnie to niewyobrażalne brednie...

TylerPL
    Guest

Nie bede komnetowal zadych offtopow bo nie sa tego warte.

Zdjecie bardzo fajne, mnie sie podoba

P.S. Mam 5 kotow w domu.

czayka
    Guest

no cóż widze że albo ja nie umiem wyraźnie napisać o co mi chodzi albo wy nie czytacie dokładnie i przypisujecie mojej wypowiedzi własne interpretacje tak jak lukasowi co do zamieszczenia zdjęcia. już się nie wtrącam i nie tłumacze bo chyba już mi przypieliście taką a nie inną metke i nie będziecie sie starali zrozumieć o co mi chodzi. jeśli obraziłam czyjeś uczucia i poglądy to mi przykro.

pozdrawiam kinga

ps. ja też jam mięso i karmie swoje zwierzaki żwierzętami karmowymi ale nie szczyce się tym że odbieram życie bo to nie przyjemność tylko końeczność.
    ps.2 pudło murinus i MataManX nie jestem wierząca

fibus13
    Guest

Ej,spokojnie ludzie ;-) Bierzcie przyklad z naszych poslów,wszystko olewają... jak chce karmić kotem weza (czego w ogole nie napisal) to niech karmi,jego sprawa.A i tak jak jest ich duzo to ludzie je topią wiec dlaczego nie mialby wzbogacic diety weza? ;-)...

Gdanszczanka
    Guest

Kotów jest dużo przez głupotę ludzką.

Mad_Death
    Guest

VERY NICE PIC!

AC DC
    Guest

zdjęcie bardzo fajne!!!
    Kotek tak słodki że można go zjeść

a Ludzi ,którzy się wyrażali w sposób idiotyczny nie rozumiem przecież to takie samo jedzenie jak mysz, szczur, królik, świnia czy nawet pies.
    Pamiętajcie że w państwach azjatyckich jedzenie kota czy psa(i wielu innych zwierząt :np. małp itd.) przez człowieka jest czymś normalnym więc nie rozumiem waszych oburzeń.
    To że w Polsce nie jemy kotów i psów to trudno ,polska mentalność jest taka a nie inna i nie przyjmuje tego do świadomości że są odrębne kultury i obyczaje ,a że wąż może kota zjeść to już sprawa węża jak mu smakuje to niech je w końcu to coś normalnego że zwierze silniejsze zjada słabsze.

Co niektórzy to naprawdę się tu popisali swoją dorosłością zwłaszcza SMITI nie trzeba zaglądać do jego profilu żeby się przekonać że to jeszcze 15latek.SMITI czemu nie wrzucisz swojej matki co(?), pewnie się boisz że wąż nawet jej nie przełknie.

Wiadomość zmieniona (18-08-05 14:47)

Nook
    Guest

cóż amerykanin czy nie amerykanin... sa ludzie normalni i nie normalni... a karmienie zwierzątkami domowymi na pewno nie jest normalne

Uprawnienia umieszczania postów