Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: Piękna/y i bestia

Goblin
    Guest

Re: Piękna/y i bestia

MataManX buahahaha to ty chyba nie wiesz jaki stereotyp ma wąż :-)

karmienie kotami , hmMmm moze i core na naszą logike ale karmimy myszami , szczurami , królikami więc czemu nie kotami ?? Tak samo by sie buntował żyd jakby widział fotke węża wciągającego świnie...

MataManX
    Guest

Najlepsza była propozycja nakarmienia siatki wszechpolakami, ale piękny Roman to by siatce nawet w gardle utknoł

Kordian
    Guest

O tak!! młodzież wszechpolska to byłaby dobra karma A pieknego romana można dać na deser ;p

b.s
    Guest

haha murinus wychadzac z twego zalozenia to czemu by nierkarmic wezy noworodkami ludzkimi . przeciez tez tylko placza zyc niedaja ...??ale ludzie wcle nie sa mnij zaklamini i falszywi od kotow.Dlatego "murinus " smieszne masz poglady i tyle:P

dario_terrarysta
    Guest

No Lukas wykazałes sie inteligencją , myślałem , że sprzedając mi żółwie jesteś rozsądnym i powaznym człowiekiem a co tu sie okazuje to jesteś , że tak powiem Głupi , nie popieram tego całkowicie .

czayka
    Guest

co za bzdury! nakarmie kotem bo ich nie lubie, a ja nakarmie niemowlakiem bo nie lubie dzieci ok?
    a jak kiedyś w jakimś tam programie zabili węża bo go nie lubili i chcieli go zjeść to było ok?
    nie ważne kto czym karmi ważny jest szacunek do życia nawet zwykłej muszki!!!

ps. nikt z nas nie wie kiedy umrze i w jakich okolicznościach dlatego POWINNIŚMY SZANOWAĆ KAŻDE ŻYCIE!!!

Obcy
    Guest

aha czyli węze powinny przestac jesc tak? Zastanów sie kobieto co mówisz i czym tak wogóle jest ten jak Ty to nazywasz "szacunek do zycia" bo niestety ale tak to juz jest ze smierc jakiejs jednostki jest warunkiem istnienia innej.A chore dla mnie jest nie karmienie kotem tylko wywyrzszanie tego kota nad inne stworzenia którymi karmi sie węze jakby niewiadomo czym on byl. Co do noworodka ludzkiego b.s to nie bede nic mówił bo masz chyba chłopie nie równo pod kopułą powołując sie na takie przykłady.

Wiadomość zmieniona (18-08-05 12:41)

Lukas
    Guest

dario_terrarysta jesli uwazasz ze ja mam niski pozziom IQ i jestem glupi, to ja sadze ze nie zaslugujesz nawet na to by ze mna rozmawiac, a ni nawet pisac takie rzeczy o mnie, bo zdjecie nei jest moje tylko jakiegos amerykanca ktory karmi tygrysa kotami, wiec najpierw powinienes sie dowiedziec czy jest to moje zdjecie - ktos mowil o inteligencji? czhyba ty...., i do reszty ludzi ktorzy mnie zrugali tyczy sie to samo, komentarz do zdjecia byl"ranking" wiec oczekiwalem wupowiedzi wazym zdaniem, a nie zeby mi rugac, a ty SMITI zastanow siue kim dla ciebie jest twoja matka.... bez pozdrowien !

czayka
    Guest

nie jestem chłopem i żle mnie zrozumiałeś! przykład makabryczny przyznaje ale kierując się w karmieniu tym że czegoś nie lubie to w końcu może doprowadzić do skrajności, aludzie są okrutni i bezmyślni (np.zwłoki dzieci znalezione w beczkach, wyrzucone na śmietnik) nigdy nie przewidzisz co ktoś zrobi! następnym razem może podać wężowi. jeśli chodzi o węże to oczywiście że muszą jeść tak jak i my musimy ale nawet temu stworzeniu które zostanie zjedzone należy się szacunek, a wypowiedzi typu "dobrze mu tak bo ich nielubie" są okrutne i głupie.
    APELUJE O SZACUNEK DLA KAŻDEGO ŻYCIA I CHOĆ ODROBINE SKRUCHY WOBEC ŚMIERCI BO CZEKA NA KAŻDEGO Z NAS

murinus
    Guest

czayka jestes chora co ja mam sie modlic do myszy ktora polytka moj waz do kotleta na talezu albo mam mielic mieso modlac sie o dusze tej swini
    buhahahahahahaha

Uprawnienia umieszczania postów