-
Śmieszny gekon toke
Głupio sie patrzy w aparat
-
Re: Śmieszny gekon toke
Ted masz boskiego tokasa. Zazdroszczę !!
-
-
hehe wygląda jak mój pies :P
-
cudo!!! on jest tak oswojony? ale tym zdęciem mnie napaliłeś na toke
-
Hmmm ile trzeba czasu i cierpliwości żeby nakłonić tak agresywną i fikuśną w zachowaniach jaszczurkęjak Toke żeby przyjął tak nienaturalną pozycję ??
Toke ekstra. Podobnego widziałęm ostatnio na giedzie na realu tokasy wyglądają odjechanie
-
Mojego toke zakupiłem w lutym tego roku oswajałem go dwa tygodnie na www.jaszczurki.pl prowadzę dziennik i mam też zamieszczone zdjęcia gekona, ale chwilowo galerii nie idzie oglądać jest w naprawie
Pozdrawiam
-
Cheche wyłożył jajka do góry i se lezy jakgdyby nigdy nic
-
a ja bym proponowała nie męczyć zwierzaka.. dla jaszczurek raczej nienaturalną pozycją jest leżenie na grzbiecie..
Ted zajmij się lepiej jakimiś pożytecznymi rzeczami a nie wymyślaniem jak tu by jeszcze biedną jaszczurkę pomęczyć, żeby tylko jakiś śmieszne zdjęcie jej zrobić..
ale widzę, że nikt tego nie zauważył..
-
Jakie męczenie, on z mani przebywa kilka godzin dziennie jest oswojony i nigdy nie ciemnieje ze stresu. Na zdjęciu nie jest przywiazany, jak by mu to bardzo przeszkadzało to by sie obrucił a tak lezy sobie spokojnie dopuki go nie wezme. Widac ze ma do nas wielkie zaufanie, jak bym go krzywdził to by mi nie ufał.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów