Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Gekuś - mój najnowszy zwierzaczek :D

sqqter
    Guest

Re: Gekuś - mój najnowszy zwierzaczek :D

Dżery ale zazdroscisz chlopakowi... Kupil sobie i dobrze. To nie powod zeby na niego za byle co najezdzac. A pozatym jakbys dostal nowego gekona to ciekawe czy byłbys taki cierpliwy i czekal do rana z fotami. Pewnie bys pierwszy na wszystkich dzialach umieszczal bylejakie zdjecia.Ja przynajmniej, bym był taki podniecony jak Silent :]:]:]

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Black Rider jakbys nie zauwazyl to bylo do Marxa a nie Tobie sugeruje. A uzyl to w kontekscie ze jakbym kupil statyw to i tak bedzie mial zle. Hmm a na jakiej podstawie to stwierdzasz?? A mianowicie na podstawie warunkow (logiczne ze jak kupie statyw to nie bede musial wlaczac lampy blyskowej ) a marx napisal ze nawet jak kupie to bedzie nieszczesliwy wiec proponuje mu zeby swoim zweirzakom sprawdzal czy sa szczesliwe. Zrobilem mu jedno zdjecie, na szybko bo nie chcialem go stresowac moja obecnoscia w terra i lampa byla wlaczona, nie bawilem sie balansem bieli i wylaczaniem automatyki dlatego zdjecie zostalo zrobione z lampa.
    Pozdrawiam

Wiadomość zmieniona (09-08-05 12:31)

Obcy
    Guest

Silent_Dragon napisał(a):

> No ale zawsze znajda sie ludzie, którym coś nie pasuje, taka
    > Polska.

Wytłumacz mi to chłopcze bo nie rozumiem "taka Polska"?

Black Rider
    Guest

bawilem sie balansem bieli i wylaczaniem automatyki dlatego zdjecie zostalo zrobione z lampa.

Baw się na czymś innym ;]

Dobra Twój gek, Twoja decyzja, rób co chesz.

Saurus
    Guest

A co ma uzycie statywu do lampy blyskowej? Silent- "logiczne ze jak kupie statyw to nie bede musial wlaczac lampy blyskowej". Jak uzyjesz statywu to zdjecie nie bedzie poruszone :]
    Na przyszlosc proponuje wylaczyc lampe blyskowa, za to np. postawic przy terra dodatkowa lampe dajaca jasne swiatlo, i skierowac na gekona. Jego to nie oslepi, a zdjecia bedziesz mial jasne.

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Mialo byc nie bawilem sie sie balansem bieli ...
    Pozdrawiam

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Dobra, dobra juz nie bede robil z lampa a dla tych ktorzy tak sie bali ze gek oslepnie albo co to mowie ze widzi dobrze i chodzi za swierszcami i reaguje na kazdy ruch :P
    Pozdrawiam

Vanaloon
    Guest

Gekon Piękny, wpadnę po wakacjach obejrzeć ;-) To Kwestia Gustu ale ja też jestem zwolennikiem Classiców

Uprawnienia umieszczania postów