-
Re: terra dla lamparta!
Ogolnie wszytkie sukulenty sa dobre oczywiscie te ktorymi gek sobie nie zrobi krzywde. Zobacz na biofilu jak wygladaja przykladowe sukulenty. Geki maja badzo dobry wzrok i widza czerwone niebieskie itp swiatlo ale i tak warto zastosowac jako nocna zarowke niebieska badz czerwona poniewaz daja swiatlo ztonowane (nie tak jasne) cze znacznie mniej ploszy geki a najlepiej urzyc zarowki nocnej firmy exo-terra badz podobnej (koszt 15-20 zl).
-
Jachyr1 szczerze mówiąc, to niepodoba mi się te terrarium, brakuje tam wielu istotnych rzeczy! Ja mam podobne terrarium dla żółwia stepowego Jak bedziesz pracował w terra? będziesz otwierał górną pokrywe, aby sie dostać do geka? podaj mi rozmiary tego terrarium
wh6fxe- i tu się z Toba niezgodze... lamparty nie widzą czerwonego i niebieskiego światła
-
Pokaz mi tekst (naukowy badz pozadnego autora) gdzie to wyczytales...
-
Ja bym caly wystroj terra potraktowal atlasem z jakims pomaranczowo-zoltym barwnikiem + piasek na podloze
-
jak dla mnie okropne , wystrój ( te płytki ) sie kompletnie nie nadają lepiej ceresit ladne półeczki itp itd , kamienie są bardzo brzydkie , i ogólnie geka bym tam napewno nie wsadził bez obrazy ale mogłeś sie bardziej postarać masz linka do przejsciowego terra dla mojego lamparta www.rechot.pupile.com
-
Banza Wymiary terra to 70/70/35.
Chcialem tylko znac wasza opinie. O gostach sie nie dyskutuje jak wiadomo lecz na moj gost sie podoba i zrobie tylko kilka niezbednych zeczy ktore uwazam za sluszne(roslinki,oswietlenie ,wentylacje,i wykonczenie scianek). pozdrawiam
-
a co chcesz dać na wykończenie ścianek ?
Uprawnienia umieszczania postów