Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: nowy gekus

ziu
    Guest

nowy gekus

Witam wlasnie dzis zakupilem drugiego gekona lamparciego ok miesiecznego malucha z bardzo ciekawym wzorkiem "osemką" :-) mam nadzieje ze beda udana parką. Gek jest od pana Scynka :-) www.scynk.republika.pl z dowozem do domu (na terenie Warszawy)

maluch:

obydwa w swoim domku:

Pozdrawiam.

Wiadomość zmieniona (27-07-05 22:23)

dalton
    Guest

Re: nowy gekus

piekny gratuluje zakupu i mam nadzieje ze beda udana parka ))

Guttata
    Guest

Super, na prawdę cieszę się, żę wstąpiłeś do grona hodowców lampartów powodzenia z maluszkami, oby okazały się parą

ziu
    Guest

co do pary mam nadzieje ze sie uda, a jak cos w razie tfu tfu okazania sie np samca moge go wymienic na samiczke i to dzieki www.scynk.republika.pl

KORSAKOW
    Guest

fajna ściółka

Banza
    Guest

łane gekoniki ekhm... co to za podłoże? :d

mboinski
    Guest

No to widzę że komuś pomogłem podając adres Scynka . Można wiedzieć ile Cię to cudo kosztowało ?? Miałem go brac jak byłem na giełdzie w niedziele ale wolałem trochę starszego No i pytanko o podłoże. Co to jest i czy nie szkodzi maluchom ??

ziu
    Guest

podloze to proso, nie szkodzi gekon jak je zje to normalnie wyproznia sie tym, ale i tak raczej zmienie na recznik bo to proso jest troche uciazliwe i podobno szybko plensnieje. Kosztowal mnie 70 zl z dojazdem do domu mbonski jednego jescze wzial moj kolega i pewnie jeszcze jeden wezmie, radze Ci sie udac po porady w sprawie gekow do pana scynka gdyz gosc ma fahowa wiedze, ktora sie nie pokrywa z tym co mowi wiele osob na np. forum jaszczurki.pl

Pozdrawiam.

mboinski
    Guest

Ziu to jakaś aluzja żebym się udał ??
    Rozmawiałem ze "Scynkiem" na giełdzie ponad 2 godziny i sam zauważyłem że się facet na tym zna. Ja mam swojego guru trochę bliżej - w zoologicznym (o dziwo gady mają się tam dobrze, a pozatym chłopak sam hoduje i to dużo zwierząt a o gekonach to ma wszystko w małym palcu). Jedyne co mi się u "Scynka" nie podobało to podłoże na jakim rzekomo trzyma dorosłe gekony (włókno + piasek(?) w stosunki 1:2) - trochę się tego piasku wystraszyłem ale z moim maluchem jest wszystko w porządku

fibus13
    Guest

a ja nie na temat zapytam - ziu,czy dalej planujesz oddac stronke nadrzewne.com ?

Uprawnienia umieszczania postów