Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zdjęcia moich gadziorków:)

Norek
    Guest

Zdjęcia moich gadziorków:)

[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\cambri L3.JPG[/img]
    cambri L3
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\cambri z linijką L3.JPG[/img]
    cambri L3
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chroma L4 .JPG[/img]
    chroma L4
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chroma L4.JPG[/img]
    chroma L4
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chroma niedawno po wylince na L5.JPG[/img]
    niedawno po wylince(chroma)
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chromaL4.JPG[/img]
    chroma L4
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\kędzior L2.JPG[/img]
    kędzior L2
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\kędziorL2.JPG[/img]
    kędzior L2
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\smithi L2.JPG[/img]smithi L2

[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\smithi L3.JPG[/img]

smithi L3[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\smithi on my hend.JPG[/img]
    smithi albo kędzior
    [img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\ja 2.JPG[/img]

<CENTER><FONT SIZE="7">A tu ja</FONT></CENTER>

wh6fxe
    Guest

Re: Zdjęcia moich gadziorków:)

X X X X X X X X :/

Marian667
    Guest

Same xxx

Norek
    Guest

przykro mi rozmiaru S nie miałem nie miałem na czym zmniejszyć ale myśle że sie podoba:P

Marian667
    Guest

Nie chodzi o rozmiar, po prostu zdjecia sie nie wyswietlaja. Musisz cos naprawic

Norek
    Guest

dobra prosze o usunięcie tego posta, zakładam nowego z mniejszymi zdjęciami, faktycznie były troche za duże

Norek
    Guest

ja niemoge przepraszam wszystkich za to zamieszanie, nie usówajcie tego posta ponieważ wszystko jakoś się poprawiło, można ewentualnie skasować tamtego posta...poraszka

Uprawnienia umieszczania postów