-
Zdjęcia moich gadziorków:)
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\cambri L3.JPG[/img]
cambri L3
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\cambri z linijką L3.JPG[/img]
cambri L3
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chroma L4 .JPG[/img]
chroma L4
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chroma L4.JPG[/img]
chroma L4
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chroma niedawno po wylince na L5.JPG[/img]
niedawno po wylince(chroma)
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\chromaL4.JPG[/img]
chroma L4
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\kędzior L2.JPG[/img]
kędzior L2
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\kędziorL2.JPG[/img]
kędzior L2
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\smithi L2.JPG[/img]smithi L2
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\smithi L3.JPG[/img]
smithi L3[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\smithi on my hend.JPG[/img]
smithi albo kędzior
[img]C:\Documents and Settings\nmatusz\Norek\Pająki\spiders-foto\ja 2.JPG[/img]
<CENTER><FONT SIZE="7">A tu ja</FONT></CENTER>
-
Re: Zdjęcia moich gadziorków:)
-
-
przykro mi rozmiaru S nie miałem nie miałem na czym zmniejszyć ale myśle że sie podoba:P
-
Nie chodzi o rozmiar, po prostu zdjecia sie nie wyswietlaja. Musisz cos naprawic
-
dobra prosze o usunięcie tego posta, zakładam nowego z mniejszymi zdjęciami, faktycznie były troche za duże
-
ja niemoge przepraszam wszystkich za to zamieszanie, nie usówajcie tego posta ponieważ wszystko jakoś się poprawiło, można ewentualnie skasować tamtego posta...poraszka
Uprawnienia umieszczania postów