Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zdjecie pytonka z kołobrzegu

Fryzjer
    Guest

Zdjecie pytonka z kołobrzegu

na spacerku po molo w kołobrzegu [udany urlop ale za mało dni ] ladny pytonek

Guttata
    Guest

Re: Zdjecie pytonka z kołobrzegu

troche mnie denerwuje to, że ludzie często szpanują zwierzakami publicznie, w tym roku kilkakrotnie spotkałem sie z gówniarzami, którzy stoją na ulicy z jakimś dusicielem i oferują zrobienie sobie z nim zdjęcia za 5 zł :/ poza tym, to waż na zdjęciu ma nie najładniejsze łuski brzuszne. wiem, że sie czepiam :P

Krycha.k15
    Guest

to co oni mieli po 10 lat.??? no to zeczywiscie nie ciekawie:P:P:P:P
    Na to wychodzi skoro ty masz 13 lat i ich tak nazywasz:P

pepito
    Guest

a ja mnieszkam 30km od kołobrzegu i niewiedziałęm tak zadnego pytona;/(ale nawetbym niechciał bo zwierzakowi zimno teraz tu cały zas deszcz zimno,buża ciepło,deszcz,zimno...

KnockeR
    Guest

No to 13 latki pojechali po Panu Fryzjerze Co tam fryz u Ciebie ?? To ta stefcia ?? Zwierzakowi się troche jodu zawsze przyda

Gacek
    Guest

KnockeR Stefcia to Boa consrictor a nie pyton molurus :P

Fryzjer
    Guest

no wlasnie ale jak widac niektorzy nie wiedza co to profil , waz nie moj mial go pan w wieku 40-45 lat troszke z nim porozmawialem i mial wiedze kumple sie ze mnie smiali ze znalazlem swoj temat

Stein
    Guest

co roku jestem w kołobrzegu na wakacjach i niedaleko molo ( idąć drogą do portu ) po lini brzegowej można bardzo często spotkac ludzi z tygryskami ale zwykle to są ludzie po 20-stce.pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów