Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Regaly w konstrukcji

Sojkas
    Guest

Re: Regaly w konstrukcji

Heh, 11 pomieszczen? To bym musial do sasiadow sie przebijac :>
    Ogrzewanie bedzie zarowkami, mieszkanie mam bardzo cieple (ponizej 22 nie schodzi nigdy-caly blok rozlicza sie za cieplo od metra i wszyscy grzeja jak szaleni, do tego mam mieszkanie na poludniowej scianie). Termostaty raczej odpadaja, bo przy ogrzewaniu zarowkami robi sie "dyskoteka". Takze prawdopodobnie beda to sciemniacze. Przy termometrach z dwoma czujnikami mysle, ze dosc szybko zalapie jak regulowac, by uzyskac odpowiednia temperature.

djtommi
    Guest

ja wole zostawic sprawe termostata i kabla grzewczym, bede mial az tyle bo mam o wiele nizsze pojemniki i system raczej rackowy niz terraria, no i nie dla zbozowek a dla krolewskich poki co ale w planach mam juz kolejny regal dla innych elaphe.

Banza
    Guest

piękna robota...
    ja bede robić podobmnie, tylko że owiele taniej :P

p.s ile taka płyta z drewna kosztuje? i jakie ma wymiary

Gacek
    Guest

Banza z tego co widze to nie jest płyta tylko lite drewno.Wiec co do ceny to jest napewno wyzsza niz osb czy sklejki.

murinus
    Guest

tylko pogratulowac pomyslu u mnie cos takiego odpada po pierwsze myszy czyli korzta karmienia no chyba ze chodowla ale musiala by byc spora po drugie prad masakra no i inne nie wyrobil bym sie po za tym charakter mojej chodwoli jest taki ze pewmnie po miesiacu wachal bym kwaitki od spodu buhahaha

djtommi
    Guest

koszty pradu nei sa takie wielkie bo uzywa sie malo np. kabli grzewczych tzn. o wiele mniej niz co po niektorzy w swoich wielkich terrariach.

Klimak
    Guest

djtommi a policzyłeś sobie ile ca kabel grzewczy?? bo to chyba w każdym regale osobny kabel.... czy na ściane chcesz dać w zdłóź?? to mogło by troche więcej ogrzać

djtommi
    Guest

no ja bede musail jeszce zrobic testy u siebie ale mysle ze 2-3 slabe kable starcza na caly regal bo wole miec kilka slabszych niz 1 mocny bo nie bede mogl dobrze sterowac temp.

Hysterocrates
    Guest

wypas.

2P
    Guest

Jaka tam będzie wentylacja?

Uprawnienia umieszczania postów