nie jest ok. L4 jest juz wieksza...
nie jest ok. L4 jest juz wieksza...
jak marx kupil ja od seby to na pewno jest L6!!! no minimalnie mogl mu dac przez pomylke L5!! ale co wy chcecie!! pajaki rosna roznie!! moj smithi L8 ma okolo 6cm cialka (samica) a mojego kolegi L10 ma 5,5cm cialka (tez samica)!!!!. wszyscy juz marxowi tysiace razy tlumaczyli ze to roznie bywa ale on jak "ulomny" nie rozumie!! juz bylo tyle gadania o marxie i jego dziwnych zachowaniach. dobra rada....... uspokoj sie bo niedlugo ktorys mod sie zdenerwuje i dostaniesz bana.
wh6fxe taka wielkosc pajaka nie jest normalna l6 majacy z 8-10 mm ciałka chłopie to woła o pomste do nieba.W tym przypadku zgadzam sie w 100% z Marx-em.
Pozdrawiam
Moze ma ktos fotke b.b L6 ?:>
/edit ja mam, pajak Otisa z forum
<center></center>
Wiadomość zmieniona (25-07-05 12:45)
Przestańcie sie czepiać, Marx pisze wam, że kolo go załadował sprzedając mu pająka o dziwnych rozmiarach, a wy sie sprzeczacie czy to L6 czy może L5,
Ja po swojej boehmei wiem ze potrafią robić numery i gdybym nie miął jej wszystkich wylinek od L2 to też bym nie wieżył że ona jest L6 a teraz już L7, ale jak to napisał
Ketnip one dopiero potem dostają kopa i tyle
Marx a jak masz żal do Seby to na privie to załatwiaj i tyle. a Seba jeżeli faktycznie się pomylił to niech sie przyzna i tyle, po co takie dziwne spory??
nie tylko ten pajak od niego jest dziwnych rozmiarow [;
Hehe to zobacz na moje 2 eupalaestrusy, są w tym samym wieku, czyli mają już rok, oba mam od L2. Dodatkowo ten większy po prawej jest jeszcze większy, tylko jest trochę niżej położony (mniej torfu).
Na wylinki w moim profilu nie patrz, bo po prostu młodego oznaczyłem tak, patrząc na rozmiar.
Na przyszlosc nie kupuj od Seby, bo twoje tematy są coraz nudniejsze.
Wiadomość zmieniona (25-07-05 13:49)
Na przyszlosc nie kupuj od Seby, bo twoje tematy są coraz nudniejsze.
na przyszlosc nie kupuj wogole pajakow bo on do kazdego ma pretensje ze za male:].
"Hehe to zobacz na moje 2 eupalaestrusy, są w tym samym wieku, czyli mają już rok, oba mam od L2. Dodatkowo ten większy po prawej jest jeszcze większy, tylko jest trochę niżej położony (mniej torfu).
Na wylinki w moim profilu nie patrz, bo po prostu młodego oznaczyłem tak, patrząc na rozmiar."
Które to są wylinki?
Teoretycznie L8-9, ale zgubiłem rachubę, zwłaszcza przy małym, więc nie powiem ci dokładnie.
Mały na pewno nie jest L4 (jak w profilu), bo miał atak roztoczy przy L3 i musiałem zrobić mu kwarantanne na okres 2 wylinek, dlatego jest taki mały, potem dopiero zaczął odrabiać.
Tak czy inaczej, mam je od lipca lub sierpnia ubiegłego roku.