Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: BRACHYPELMA BOEHMEI L6 !!!

Klimak
    Guest

Re: BRACHYPELMA BOEHMEI L6 !!!

nie mam zastrzeżeń do seby ani nic ale.... skro to jest L6 to on chyba od L1 nie rósł.... jak tak to zwracam honor i nic więcej nie mówie w końcu różnie to bywa...heh...

Matt_ns
    Guest

Prosze, w zalczniku masz zdjecie boehmei L3.

Matt_ns
    Guest

Zapomnialem dodac iz obok niego lezy 50 gr i jest w pudelku na mocz, ma 2,5 cm z nogami, teraz porownaj do swojego i juz bedziesz mial wynik.

ketnip
    Guest

słabo karmiona może być taka mała, zauważ że taki Seba ma kilkaset pajączków - uważasz że byłby w stanie karmic je tak często tak jak ty to robisz z kilkoma pajączkami? zastanówcie sie troche.....

Matt_ns
    Guest

Ja nic od seby nie mam, znam go, bylem u niego, widzialem jego hodowle, kazdego pajak mam od niego i seba napewno nie sprzedal L3 czy iles tam jako L6, wydaje mi sie ze poprostu wlasicice sobie to "wyolbrzymil" i napisal ze to L6, o to mi chodzilo, tyle.

Marx
    Guest

sprzedal mi pajaka po 3 wylince, wylinial u mnie 3 razy, czytaj ze zrozumieniem :x

lomax
    Guest

Marx nie masz się co czepiać może wylinki były liczone od nimfy (nimfa I , nimfa II , L1) słyszałem że taka metoda też istnieje.

Matt_ns
    Guest

Nie czytalem wszystkich towich wypowiedzi, tylko pierwsza i nie pisze tam ze przeszedl u ciebie 3 wylinki tylk oze przeszedl przed chwila wylinke i tyle.

wh6fxe
    Guest

ale seba na pewno jej nie stosuje:].

zielony13
    Guest

Ja kupiłem od Seby kilka pająków i jeden z nich mi zdechł!! I co teraz mam go obwiniać że pająk którego mi przysłał zdechł u mnie z niewiadomych przyczyn po kilku miesiącach??? Tak już bywa!! Tak samo ze wzrostem pająków - jeden rośnie lepiej a drugi gorzej - zależy to od wielu czynników i każdy z Was dobrze o tym wie. Więc nie można się czepiać Seby że pająk od niego nie rośnie bo on sam nie ma na to wpływu tylko osoba która kupiła od niego pajączka. Niech Marx ma sam do siebie pretensje że jego Boehmei jest taki mały !!

Uprawnienia umieszczania postów