-
poecilotherie 2
nie wiadomo po ktorych wylinkach bo kupione od ********** :P
<center></center>
<center></center>
-
Re: poecilotherie 2
Wyglądają na mlode gdzieś 3-4 wylinka, ale ladne pajaczki
-
a wg seby ornata po 6, fasciata po 5, ale to oczywiscie sciema :P
-
BoNo po czym wywnioskowales ze L3-4??
pajaczki od 3 wylinki wygladaja tak samo jak po 5-6:]
-
A ja się nie zgodze ;p Bo pomiędzy L3-4 a L5-6 jest duża różnica w ubarwieniu Na moje oko ornata L5, fasciata tak samo lub L4. No a poza tym to ładne są jak zawsze poe
Wiadomość zmieniona (22-07-05 18:28)
-
czyli seba znow mnie w ***** zrobil, ******** ****** :>
-
a wedlug mnie to sa po 20 wyl. Marx daj luz, nie masz prawa mowic ze seba ci zrobil w ***** tylko dlatego ze ktos ci mowi ze te pajaki maja mniej. Ludzie roznie licza wylinki. Pozaty wylinka w ta czy w ta roznicy chyba nie robi?? jak maja mniej to bynajmniej dluzej u ciebie pozyja. Powinienes sie kurcze cieszyc
-
No Ciesz się, że są ładne i zdrowe. Gdybyś zapłacił za L8 samice i dostał cos takiego to mógłbyś robić raban ;p Ja za to znam hodowcę, który "przegapia" wylinki i pajączki są często większe
Wiadomość zmieniona (22-07-05 18:50)
-
hehh troche dziwny tok rozumowania ;p
-
Może seba liczy razem z przeobrażeniem jajo -> nimfa, a potem nimfa -> nimfa II Ja generalnie jak oglądam foty na forum to nie chce mi się komentować, ale czesto pajaki sa młodsze o 2-3 wylinki niż w opisie :/ Coraz więcej sprzedających wali w bambus :/ O jedną wylinkę się pomylic, mając dużą hodowlę, jest bardzo łatwo, ale bez przesady.
Uprawnienia umieszczania postów