-
Morelia viridis
Jak dotad wszystko idzie bardzo ladnie. Teraz tylko WIELKA owulacja potrzebna do szczescia i przy dobrych wiatrach jeszcze w tym roku beda male chondroski.
SORONG. Samica juz od miesiaca nie chce jesc i jak widac hormony ja troche zmienily.
Pozdrawiam
Gabor
-
Re: Morelia viridis
Kongratulejszyns end aj łisz ju tu hef a najs lityl morelias
-
musiales sie wykosztowac za te cuda tak z ciekawosci to ile dales??:>
-
naprawde piekna samiczka tyle że samiec by sie przydal ja mam samca to jest cały niebieski.
-
-
Gratuluje i trzymam kciuki za młode pokolenie Węże przecudowne
-
Nie gratuluję, żeby nie zapeszyć Ale kciuki potrzymam....
-
Witam
Dziekuje bardzo. Planowalem polaczyc je pod koniec roku no ale coz... ONE lepie wiedza.
Pozdrawiam
Gabor
-
Stratoscruiser, najpierw się pytasz, jaka odmiana barwna zbożówki, co ile karmić 25 cm machonia i jakie musi mieć podłoże i jak wygląda kupa węża, na prośbę Obcego abyś oprócz zdjęć pająków i skorpionów wrzucił fotki viridisów też nie zareagowałeś, tłumacząc, że musisz przerobić zdjęcia, chociaż fotami machoniówki sypiesz jak z rękawa. Ponadto w opisie gatunków masz ponoć morelie viridis odmiany Cape York, a pytasz się ile kosztuje ta odmiana, po chwili przyznajesz, ze wydałeś na swoje 8 sztuk morelii bagatela 48000 zł, w poście powyżej też nie zaskakujesz błyskotliwością doświadczonego hodowcy a amator raczej nie daje pół setki za 8 trudnych w utrzymaniu węży. poza tym widziałem faunaboxy, w których trzymasz machonia i zbożówkę. Troche kiepściutkie jak na gościa z takimi mozliwościami.
pozdrawiam i jedna prośba:
traktujmy się tutaj na forum poważnie,
P.S. Ile gatunków w Twoim opisie jest zwierzakami "widmo" ?
-
Witam
Cape York? Nie slyszalem zeby ktos mial w Europie takie weze. Spotyka sie Merauke ale te drugie??? Dziwne. Nawet w Australii jest nie do zdobycia i tam na miejscu chodro kosztuja ok 10 000$ za malucha.
No i co do tego samca niebieskiego... to tez dziwnie.Moze to jednak samica???
Takie okazy sa BARDZO wartosciowe. No ale jak dales 48tysia to kto wie...
Pozdrawiam
Gabor
Uprawnienia umieszczania postów