Witam!!
Dostałem dziś cyfrówke na dzień i porobiłem pare fotek Wybaczcie ale niektóre są fatalne bo nie umiem sie nim obsługiwać i nie jestem profesionalistą, nie jestem wprawiony w robieniu fotek
Na początek dajemy moją brachypelmę boehmei(L2)
Teraz kolej na moje żabki. Dostałęm je niedawno. Sorki za jakość ale szybka jest troszeczke "brudna" od zaschniętych kropel wody i aparat nie może ostrości złapać. A są to rzekotki żabie. Malitkie bo dopiero mają po 1,5 cm. Jest ich trójka
A tutaj moja mała wylęgarnia. Na fotkach patyczak skrzydlaty
Straszyk nowogwinejski:
Straszyk australisjki:
Patyczaki rogatewstawiłbym więcej fotek ale i tak dużo wstawiam i byłoby
za dużo wszystkiego
A teraz terrarium mojego małego l.g.californiae. NIestety jego samego nie udało mi sie sfotografować bo jest po jedzeniu i siedzi pod podłożem :P Ale może kiedy indziej.
A tutaj muszki owocówki dla żabek i modliszek
A teraz troszeczke z roślin. Są takie małe i zmiarniałe narazie bo przedwczoraj je dopiero sadziłem. A "matke" ich niestety sprzedałem. Duża była ale mam nadzieje że te też będą.
Mój pokoik(troche nie z tej beczki, ale w końcu mam w ręku aparat to czemu nie?)lol
mam troszeczke bałagan
A tutaj pokazuje jakie mam kolory na ścianach :P
Moja rybka. Dostałem ją jako prezent z turcji:
A tutaj własnoreczny wyrób. Sam ją robiłem hehe, nawet mi ładnie wyszło
Nieśmiejcie sie, ale troszeczke rozczochrany jestem i jakis taki zaspany. W real tak nie wygladam Laski zapraszam na priv wyśle porządne zdjęcia :PPPPPP
Narazie to tyle 33 fotki lol. Jeżeli ktoś chce to moge nowogwinejskie oddać albo odsprzedać za grosze. Oczywiście chodzi o jajeczka.
Wiadomość zmieniona (11-07-05 22:38)