-
Re: Moja blondi L10
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=31141&t=31141
Więcej mi sie szukać niechce... 5cm ciała to mają blondyny L6 :-)
-
-
he jeśli myślisz że ona ma 5 cm ciałka to się grubo mylisz
POZDRO
-
Scorpio_666 to widać z fotek , albo są bardzo beznadziejnie zrobione albo ta moneta jest niewymiarowa :-)
-
hehe....... no mowie jakas bardzo przymalawa ta blondie. jak powiedzial goblin.... powinna miec okolo 10cm ciala a ona chyba tyle z nogami nie ma:].
-
oki ale może zostałem nabrany jak ja kupowalem a kupowalem ja l7 i po zrzyceniu 3 wylinek czyli l10 więc nie wiem co jest grane może zostalem nabrazny przy zakupie
POZDRAWIAM i sory za kłopoty porobie jej jeszcze zdjęcia z cyfrówy jak będe miał okazje ale tym razem z linijką, zdjęcia są naprawde kiepskiej jakośći thx za poinformowanie mnie o tym jeszcze raz sorki ale to nie moja wina tylko nieuczciwego sprzedawcy
-
nie no spoko. po prostu chcielismy (bynajmniej ja chcialem) cie uswiadomic ze ten pajak jest za maly na L10. a napisz jeszcze ile ma cm cialka??
-
dokladnie ma cos z 6 cm ciałka ale jest nienabity po wylince
-
eh to cie ktos przycioł;/ ale i tak fajny pajczek a czy jests pewny z eto samica??:Pbo i mzoe codo tego tez cie przycieli
-
No to najprawdopodobniej bedzie to 7 wylinka, w zyciu nie 10, no chyba , ze trafil Ci sie karzelek :-)
Uprawnienia umieszczania postów