-
Re: Dzis z Leonem na Spacerku:]
Nastepna wiolera zaczyna sie robic ze tak powiem. Narazie poszedłem do Stolarza aby zrobil mi takie listewki i bedzie zrobiona duzo wyzsza lecz narazie bynajmnije do konca lata tego bedzie w tej ktora jest teraz i widze po nim ze jest zadowolony z takich spacerkow jak moze pobiegac sobie po trawie i jest to co zechce. Jak ide przykrywam ja do polowy aby byl cien i daje museczke z woda oraz dodatkowo spryskuje co 10 min wiec mysle ze jest dobrze bynjamniej jak narazie. pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (10-07-05 18:38)
-
dobrze musial sie tam czuć, wszedzie ZIELONO :]
-
Chłopie nie Wiolera tylko woliera. A po drugie zwierz musi mieć miejsce zacienione to nie solarium, on sam sobie zdecyduje ile chce przebywać na słońcu. No ijak dla lega to powinna być dużo wyższa. Tragedia.
-
Micgekon przeczytaj 2 posty wyzej!!!!!
Jak ide przykrywam ja do polowy aby byl cien i daje miseczke z woda oraz dodatkowo spryskuje co 10 min wiec mysle ze jest dobrze bynjamniej jak narazie. pozdrawiam
Tego nie doczytales!?? co do nazwy sorki pomylilo mi sie lecz karzdy ma prawo sie pomylic nie jestem maszyną. Wyzsza tak jak napisalem bedzie zrobiona na przyszly sezon letni. Jutro jak bedzie tak ladna pogoda jak dzis to zrobie zdjecia jak tyglada to jak jest w pelni przygotowane zanim wpuszczam tal Lega bo dzis dale fotki samej Woliery. Jutro nowe zdjecia. pozdrawiam
-
I tak zeby nie rpozpoczynac towego tematu. 2 fotki terra dla pakjaczkow:]
-
2 miejsca jeszcze wolne bo reszta musi podrosnac:]
-
aha drobna poprawka Swietlowka jest wsadzona teraz tak jak by za terra i nie swieci tak mocno ciekawie to wyglada a pajaczkow nie razi!
-
-
Tak. Terra dla pajaczkow jak i dla Lega Robilem sam. pozdrawiam
-
Uprawnienia umieszczania postów