Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: #### Rzeźnia w terrarium...####

Mieszany widok

Pulek
    Guest

#### Rzeźnia w terrarium...####

Własnie dzisiaj przyszedł do mnie skorpion Pandinus imperator(samica). Mój tato pod moja nieobecność , ulokował skorpiona w terrarium (bo szkoda mu go było jak leżał w paczce) i odszedł nie obserwując co sie dzieje... Gdy pszyszedłem do domu usłyszałrem ze przyszła przesyłka to lece to terrarium z uśmiechem. Lecz szybko zmieniła sie moja "wesoła twarz". Podniosłem kryjówke skalna i co widze..?? ogromna samice która zjada mojego samca:/ Odgryzła mu ugon w połowie i 2 nogi po czym zaczeła je jesc. Nie wiem dlaczego taka sytuacja miała miejsce, przecież mozna je trzymać w stadzie a miałem poprzednio 2 sztuki samców razem i żyły w zgodzie ... CO O TYM SĄDZICIE...??

RZEŹNIA W TERRARIUM

OGON Z KOLCEM

TO CO ZOSTAŁO Z OGONA

ZABITY

SPRAWCZYNI ŚMIERCI

Szkoda mi tego samca ... a miało byc tak pieknie.. dzięki Rafał za taka samice heh

kielon
    Guest

Re: #### Rzeźnia w terrarium...####

szkoda skorpa a pewnie mial dobre zamiary
    samica moze byla glodna ale zapewne tez szok przezyla i nowe mniejsce
    szkoda a mial bys pewnie przeczkole

wh6fxe
    Guest

A czy ten samiec byl do konca dojzaly?? Jakos mi sie zdaje ze nie ale moge sie mylic:/. Wspolczuje...

kaczi
    Guest

a ja nie widze fotek;/

Tomek_Nie
    Guest

Pulek - od dawna sie bebni ze wrzucajac ,,obcego skorpiona" do reszty stada mozna sie liczyc z tym ze skorpion ten lub ,,starzy bywalcy " terrarium beda walczyc o swoje terytorium . no wiec skorpionki walczyly o swoje terytorium i jeden przegral :] prawdopodobnie miales zamałe terrarium !!! wspolczociua .pozdrawiam

Pulek
    Guest

Niestety nie powiadomiłem ojca o tym , i od pod moja nieobecnoś go wsadził do terra. Wymiary terrarium to 50X30X35.

b.s
    Guest

zwierzeta sa nieobliczalne szkoda fajny skorp

Uprawnienia umieszczania postów