-
Re: Ciekawe terraria... (spiders)
Ale wy sie ***** czepjacie !!
-
a Ty czarnyspl nie pomyślałeś ze to z uprzejmości wobec innej osoby?? przecież jak nie wiedzial tego wcześniej to teraz wie, a jak pójdzie na maturke to takie błędy są na prawdę wazne (zakładam ze jeszcze nie miał)
Czy ktoś się z niego śmiał czy coś?? to jest zwyczajnie z "przyjaźni". I nie chodzi o czepianie się tylko o zwykłe poprawienie, a jak Tobie to przeszkadza to nie musisz komentować itp.
-
Spoko ludzie ja sie nie obrażam ani nic
Popełniłem bląd sorki.
Dzięki temu że koledzy zwrócili uwage już nie popełnie takiego blędu.
PS sebooz nie jeszcze nie miałem maturki
thx za poprawienie mnie...
-
tzn Tobie Teraphos sie nie zdziwiłbym jak byś napisał ze sie przyczepiliśmy, ale co do tego ma czarnyspl??
-
Theraphos dobrze że przez dź nienapisałeś :-) hehehe JOKE :]
-
To do tego ma czarnyspl, że jest takim samym użytkownikiem forum jak każdy inny i ma prawo pisać co mu się podoba. Równie dobrze można zapytać co ma do tego boehmei fan że się przypier.... do Theraphosa?? Mnie również irytuje jak ktoś w krótkim poście robi mnóstwo błędów wynikających ze zwykłego niedbalstwa, ale szukanie dziury w całym jest dla mnie objawem zakompleksienia i upierdliwego usposobienia.
P.S. Brakuje gdzieś przecinka albo jest jakis błąd?? Mam nadzieję że coś znajdziesz i zaspokojisz podbudujesz swoją samoocenę..
Uprawnienia umieszczania postów