Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: brzydale :)

KnockeR
    Guest

brzydale :)

foto wrzuciłem z nudów pół roku temu kupiłem 10 sztuk nauphoeta cinerea a teraz mam ich chyba z 300 nie karmie nimi pająków (no może czasami jakoś mi się fajnie obserwuje jak to stado się powiększa.

ironkapela
    Guest

Re: brzydale :)

Rzeczywiscie brzydale :P

raptor
    Guest

chyba je kochasz skoro tak je karmisz :P

tonio
    Guest

Kurde ale szwedzki stół Wybierasz co chcesz sobie zjeść

Lau
    Guest

A to taka mała anegdotka miałem hodowle tych karaczanów i ostrzegam uciekło parę sztuk przy remoncie teraz po roku mam dziką populacje tego owada w kuchni .... ale pomimo to i tak je bardzo lubię

KnockeR
    Guest

Hehe czasem mają jeszcze jabłka mam je tak zabezpieczone, że nie są wstanie nawiać, scianki wysmarowane wazelinką aż cieknie, pokrywa zaciskana na takie metalowe łapki, wentylacja zabezpieczona siatką aluminiową, a za siatką jest jeszcze taka jakby pleksa w której powypalałem milimetrowe otworki a przed siatką jest jeszcze troche pończochy którą przeżarły Tak więc brzydale mają 5 zabezpień nie są wstanie nawiać nie jedzą karmy dla gryzoni składającej się ze zbórz

Theraphos
    Guest

KnockeR masz może fotki całego akwa(?) i pokrywy? Był bym zainteresowany

geckonum
    Guest

hehe, wcale nie brzydale, sympatyczna osobista populacja :P, Lau, masz nerwy ze stali, jak byłem mały to pamietam jak w całym domu miałem inwazje prusaków XD, chciałeś zmienić baterie w radiu, otwierasz, a tu z pojemnika na baterie wybiega tuzin robali i sie chowa w podłoge XD

Uprawnienia umieszczania postów