-
Re: Agama calotes versicolor:)
siemasz JURAVEL
ciesze sie ze jeszcze niezawodłes sie na niej,,oby tak dalej , ja wiem jak było bo mieszkam w Krakowie i miałem z nimi do czynienia na codzien!! niewiesz ile emcia namieszała na swoja kozysc!!!
-
telenowelą to ty jestes ,,jak nieoddasz KASI PIENIEZYTO INACZEJ POGADAMY!!!!!!
-
_RegiuS_ czy to było do mnie?? :/ domyślam się o co może chodzić... jeśli chodzi o moje Calotesy nie sadze żeby były w złym stanie, a jeśli nawet to na pewno nie pogorszył się u mnie, bo przed sprzedażą miałem je jakieś 2 tygodnie z hakiem. Co do eternitu - nie wiem, nie znam się - wziąłem po prostu kamienie z ogródka, nie muszę się znać na minerałach... zresztą zawsze te kamienie stosowałem, bo miały korzystny kształt i jakoś żadne zwierze od tego nie chorowało.... - skąd wiecie wogóle że to jakiś eternit? :/
poza tym jak ktoś coś ma do mnie do wolałbym żeby pisać o tym na priva, a nie wszczynać kłótnie na cudzym temacie i to na zupełnie inny temat...
Tak czy siak wstawke biruit_ki na temat moich umiejętności uważam za bezsensowną w tym wątku... zresztą jak poiwiedziałem - nie uważam się za specjaliste - to tylko moej hobby :/
-
Może przestaniecie sie kłócić a zaczniecie komentować bo se jak dzieci zachowujecie! O.F.F.T.O.P.I.C.!!!!!!!!!
-
KOlego webs widze to pierwszy i ostatni raz. Wiecej ostrzezen nie bedzie.
Uprawnienia umieszczania postów