-
Re: Agama calotes versicolor:)
jaki Panie?!... ja kobietą jestem. stwierdzam fakty, a nie kłóce się.
pozdrawiam
-
hhhheehehehehehe sorki ze sie wcinam , ale mnie ta sytłacja zirytowała..,ty zato jestes super specjalistka.....rozsmieszasz mnie 2 lata temu niewiedzialas jak ptasznik wyglonda a teras wrzystkich pouczasz,!!!!!!!!!wpiep......jac se w cudze posty,nic tym nieosiagniesz!!!!!!..........)hehh!!!!!!...i niemysl ze prubuje sie odegrac pisze tylo to co widze!!!
webs fur
-
-
Hm, ja nie wodze zeby emka robiła jakąs burde, masz dzisiaj za dużo hormonów czy jak ? naskakuj na kolegów na podwórku, bo po poście nie stwierdzam ze jesteś normalny. Po kiego naskakujesz?
-
pozatym fajne agamki
-
nie wiem jak długo sie znacie ,,ale nie wiesz jak jest .......troche mnie poniosło, to po ostatnich kłótniach z emka,, zirytował mnie jej tekst na forum i napisałem co sadze..........
webs/'
-
Znamy sie dostatecznie długo, bym mógł otwarcie ją bronić, nie wiem jakie były wasze relacje wcześniej - nie wnikam, w każdym bądź razie w tym temacie nie zasłużyła sobie żebyś tak napisał, ale fajnie że zrozumiałeś, widac że jesteś osoba inteligentną na tyle by otwarcie napisac że Cie poniosło i za to Ci dziękuje W każdym bądź razie stał sie mega wielki of topic. Żeby nie było nawiąże do jaszczurek. Z czego jest zrobiona ta ścianka?
-
wszyscy wiedza własni jak jest.. masz pecha. i to ty sie zastanów kto ile sie zajmuje i naczym sie zna. błeheehhe. i do wystroju terra nie uzywa sie eternitu!!!widze ze juz nie pamietasz dlaczego Monika tak sie wypowiedziala wczesniej. haha.
Wiadomość zmieniona (13-07-05 10:48)
-
zakończcie ta kolejna Telenowele.
-
DO regiusa hehe smiesz ny jestes ,JEZELI ChCESZ TEN TEMAT ZZACZąC, ok,,,,,,,,nie pIE..rz mi tu ze wrzyscy wiedza ,bo tak naprawde nikt niewie kogo OKRADŁES ,WYKRECIŁES I OKŁAMAŁES ,TERAS TO WRZYSTKO WYCHODZI,,,dobrze wiesz ze pasozytowałes na Dawidzie i gdyby nie on to tak szybko bys sie niedorobił,, A CO DO MONIKI NIEMAM NIC DO NIEJ OPRUCZ TEGO ZE CIE KTRYJE I OKŁAMUJE ''PRZYJACIÓŁ''....BAWCIE SIE DOBRZE W TYM ZAKŁAMANIU..PREDZEJ CZY PUZIEJ SIE WRZYSCY DOWIEDZA JAK BARDZO MOZNA NA WAS POLEGAC............tak naprawde terra dla tego kalotesa jest złe tak jak wczesniej przed moimi wypowiedziami było napisane dodoał bym do niego wiecej elementów po których agamka mogła by sie poruszac,,, a ,eternit to eternit !!!!
........WEBS/'
Uprawnienia umieszczania postów