-
-
Re: Co ja moge tym ewentualnie karmic
Prosze tez o komentarz czy ten sposob wyswietlania zdjec jest dobry = czy Wam odpowiada??? czy ewentualnie zrobic tak aby zdjecie jako duze otwieralo sie w nowym oknie???
-
-
mozesz karmic tylko ze to jest duza sztuka wiec uwazaj i dawaj takim ktore sa wystarczajaco duze, sam kiedys ojciec mi takiego zlapal i mialo to kolo 10 cm... piorunstwo no , a ta szpadla to jest narzad do skladania jaj czyli masz samiczke.
-
Karmiłem tym niedawno moją blondyne
Jest to chyba najzwyklejszy konik polny z pokładełkiem
-
Moim zdaniem to jakiś pasikonik. I chyba nie ma przeciwskazań żeby tym karmić.
-
No tak mi tez sie wydawalo tylko nigdy nie moge wlasciwie skojarzyc konkretnych nazw z danym zwierzatkiem. Mieszjaj mi sie pasi koniki z konikami polnymi (i jeszcze jakies okreslenie zielony konik - chyba chodzi o konika polnego wlasnie...) Kurcze korci mnie zeby go dac jakiemus skorpionowi - Imperatorowi L1!!!!!! starszych nie mam a pozatym nie byloby zabawy...:> choc sie obawiam ze ten "wierzchowiec" mu odgryzie szczypce....
Temu bydleciu normalnie widac jak oddycha - normalnie poszerza sie i zweza - a amplituda wynosi jakies 2mm na szerokosci ciala
-
Dla imperatora L1 to chyba za duzy...
Daj jakiemuś wiekszemu pająkowi!
Tylko uważaj bo to łązi po wszystkim nawet po szkle!
-
To jest pasikonik zielony (Tettigonia viridissima) żywego nie radze podawać tak młodemu imperatorkowi, czy mniejszym ptasznikom z prostej przyczyny to nie jest łagodny rożlinożerca tylko drapieżnik uzupełniający diete o zielsko. Gryzie niemiłosierne mocno (do krwi)
-
Ja nakarmiłem takim samym piernikiem mojego 6-miesięcznego kameleonka obciąłem tylko skrzydła i tylnie nogi.
Uprawnienia umieszczania postów