Witam mam pytanie czy ktos to stworzenie rozpoznaje, zna fachowa nazwe i co mozna by tym ewentualnie nakarmic - mam na mysli pajaka lub skorpiona... (jak wielki by musial dla niego byc oraz ewentualny preferowany gatunek)
Pyska ma wielki i zezarlo dosc duzego konika polnego z ktorym to trzymalem. Rowniez ta "szpada" na koncu chyba zasluguje na uwage i wreszcie u mnie takie rzeczy to normalka a ten okaz jest malenki w porownaniu z innymi znajdowanymi zdazaja sie takie z 5-7cm cialem bez tej "szabli":> Chyba wiem co to jest (odp bardzo prosta) ale chcialbym sie upewnic i skonfrontowac to z Waszymi odpowiedziami.
Przepraszam za jakosc oraz pojemnik w ktorym go trzymam ale nie chcialem za nim latac po pokoju i kwestia wreszcie znalezienia wlasciwego momentu do sfotografowania tez byla dosyc trudna wiec juz trudno ale to bylo najwiecej ile moglem zrobic dla uzyskania jako takiego obrazu i wlasciwego ujecia (o zoomie nie bylo mowy choc mialem do dyspozycji 50krotny OPTYCZNY!!!! bo on jest w ciaglym ruchu w tym pojemniczku
Od gory:
Od spodu: