-
Re: Porownanie Irmini
Święte słowa wh6fxe !!! Seba to bardzo dobry sprzedawca i także nie słyszałem aby kogokolwiek oszukał. Sam od niego kupowałem pajączki i jest wszystko z nimi ok. A to że jedem jest większy a drugi mniejszy to zależy już od warunków w jakich są trzymane. Mam już dorosłego samca kędziora a jego brat bliźniak (hodowany przez mojego kumpla) przeszedł dopiero 9 wyl. I do kogo można mieć pretensje ?? Najpierw trzeba się zastanowić a dopiero potem pisać na forum!!!
-
Marx - wzrost pająków to nie jest reguła !!!!!!!!!!!!!!!!!! . Miałem 3 x Fasciatum L3 - 2 sztuki miały z 0,5 cm ciałka a ten 3 pająk miał jakieś 1,5 cm ciałka . Uspokój sie człowieku i nie gadaj takich głupot na forum , Naprawde wzrost pająków nie jest zależny od gatunku , bo sam widzisz jak miałem z Davusem .
-
A ja miałem murinusa L8, który miał 2 cm ciała (miałem go od nimfy), drugi murinus L7 ma już 3,5 cm ciała - jak widzisz nie ma reguły. Miałem również Parahybany L8 - miała 3,5cm ciała, a ta, którą wziąłem od Zgrzewy L8 miała już 6 cm. Tak samo jest z samcami i samicami, miałem blondi z tego samego kokonu (samica L6 miała 6cm ciałka, a samiec zaledwie 5). Zależy również od karmienia i od tego jak sam pająk ma ochotę jeść - też mam irminie jedna L5 jest olbrzymia, a druga prawie o połowe mniejsza, z tym, że ta pierwsza pochłania duże ilości jedzenia, a druga to niejadek. Poza tym z tego co Seba pisał oglądałeś tą Irminkę - nie trzba było brać - jak to się mówi w USA - nie lubisz to spie...... :-).
-
DragoN16 ma identyczna sytuacje z Irminiami. A w innym moim topicu zobaczycie swietnego B.b po 5 wylince... :]
-
No ja nie widze problemu, obie są L6 tak? No i kolorystycznie wygladaja tak samo, wiec nie rzucaj sie za bardzo.
W ogole uspokoj sie troche, i zmien zdjecie w profilu.. z takim podejsciem to sam bałbym się tobie cos sprzedac.
-
kak wydaje mi sie, ze masz cos z oczami nie tak, kiedy byles u okulisty?
-
marx niby masz 17 lat a zachowujesz sie na 12:].
-
oj marx - widac jak sie znasz heahe
-
Marx to zdjęcie to typowy przejaw twojego dziecęcego debilizmu.
-
Marx jestes załosy , myslisz ze wszystkie pajaki musza byc identycznie wielkie ?? śmieszny jestes ...
Uprawnienia umieszczania postów