Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: 2 Irminie L6, 1 duza, 2 mala

Obcy
    Guest

Re: 2 Irminie L6, 1 duza, 2 mala

nie wszyscy licza wylinki tak samo !!!!!! stąd moze byc te zamieszanie !!!

AC DC
    Guest

wielkość ptaszników jest cechą indywidualną ,która zależy od samego ptasznika tzn. ile je itd.także zalezy od tego czy to samiec czy samiczka.

DO Marx'a ja ma B.emilia L6 i też ma ledwo ponad 1 cm i to jest normalka a miałem B.albopilosum L6 który miał spokojnie 3 cm i jakoś się tym nie przejmuje.

seba
    Guest

Młody terrarysto. Oile dobrze pamiętam brałeś pajaczki z ręki do ręki i je oglądałeś. Mogłeś nie kupowac. Powiedziałeś że ok teraz masz jakies głębsze przemyslenia. Jesteś trochę bez sensu. Moja konkluzja jest taka: skończyła się szkoła nie ma matematyki i historii i się chłopaki nudza.... Moze jakieś książki? Polecam Hemingwaya rozszerza horyzonty.

seba
    Guest

Wiesz co ja mam smitki po 9 od pierwszej wylinki. Nie sa olbrzymie a mają juz po 2 lata. Pajak to nie mysz potrzebuje troche czasu....

dario_terrarysta
    Guest

Ja kupiłem Cambridgei L3 przeszła 3 wylinki , czyli powinna być L6 . Aktualnie ma 1,8 cm ciałka nienajedzona po ostatniej wylince . Nie ma wzorków na nogach . Wydaje mi sie , ze to jest L4-5 a nie L6 tak jak powinna być .

Marx
    Guest

udajesz? czy naprawde jestes takim idiota i masz zaniki pamieci ...?
    edit. zapomnialem jeszcze dodac - gdzie sa papiery na moje brachypelmy? czekam juz ~2 miesiace..... obiecanki cacanki

Wiadomość zmieniona (28-06-05 09:47)

Peter_frostax
    Guest

Sorki faktycznie niedoczytałem. A jeśli chodzi o papiery też ich niedostałem ale jakoś mi to nieprzeszkadza bo mi jakiś tam świstek niejest potrzebny najwarzniejsze jest zwierze.

Marx
    Guest

no coz, komu jak komu, ale mi by sie ten swistek przydal......

Goblin
    Guest

O ile wiem te świstki sa nieporzebne

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3650&t=3650

PyRyLy
    Guest

to po co kupujesz wogule pajaka jak masz zamiar go zaraz po nastepnej wylince sprzedac. nie to zebym bronil sebe ale potrzymaj troche pajaczka a zobaczysz ze wyrosnie ci taki jakiego bys chcial. Moze to nieladnie ze strony seby jezeli zeczywiscie sciemnil co do wylinki ale ty tez nie powinienes sie awanturowac o 1 czy 2 wylinki do przodu czy do tylu i tak z tego bedzie taki sam pajak a to ze zaplaciles za nia 5zl drozej to jeszcze nie tragedia Pozdrawaim

Uprawnienia umieszczania postów