-
Modliszka Deroplatys lobata w pozycji odstraszającej
Po dzisiejszej, porannej wylince chcialem ja przelozyc do normalnego, wystrojonego terrarium. Dotknalem jej palcem, a ta nagle zaczela mnie straszyc Mimo, ze tlo bylo beznadziejne (chociaz i tka na szybko cos podlozylem ;-) ), chwycilem za aparat i zrobilem fotki. W sumie tylko te 3 (to sa najlepsze ich fragmenty) sa warte zaprezentowania, ale kiedys jeszcze zrobie zdjecia na ladniejszym tle.
Fear me!
Grozna jest, czyz nie?:> Postanowilem ja zostawic w tym pojemniku jeszcze na jakis czas (jest bardzo przekonujaca :] ), mam nadzieje, ze jej zostanie ta agresja- bede mial wiecej okazji do fajnych zdjec, a druga samica jest (nie wiem czy to zle, czy dobrze) lagodna jak baranek
-
Re: Modliszka Deroplatys lobata w pozycji odstraszającej
świetne foty i świetna modlicha.
-
Świetnie prezentuje ubarwienie wewnętrznej części odnóży chwytnych. Moje dessicaty rzadko straszyły i dlatego mam dość kiepskie fotki. Może jeszcze uda mi się kiedyś zrobić bo wyglądają równie imponująco jak Twoja lobatka
-
U dessicaty z ubarwienia w tej czesci podoba mi sie jeden szczegol bardziej niz u lobaty- ta wyrazna "zebra" na drugim segmencie odnozy chwytnych U tej jest na pierwszym i prawie niewidoczna.
-
sluchaj Saurus - widze ,że masz samice ... czy bedziesz je rozmnazal ? Jesli tak to po ile beda L1 ?
-
Bede probowal rozmnazac, o cene mnie nie pytaj- nie wiadomo, czy cos z tego wyjdzie.
-
fajne fotki i modlicha
-
modliszka naprawde swietna. tez chyba sobie takie zahoduje hehe.
-
Piekna modlicha fotki rowniez.
-
az sie boje
fajne zdjecia;]
Uprawnienia umieszczania postów