Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Bekon i jego terra

Sierakus
    Guest

Bekon i jego terra

NO wiec terrarystyka zarazilem sie od mojego przyjaciela Metala (pozdro dla niego) i to dzieki niemu zostalem szczesliwym posiadaczem mojego Gekona lamparciego Oczywisice specjalnie sie do tego przygotowalem terrarium, wiedza ogolna i wogle (choc dalej sie ucze) chodzi dokladnie o to by ludzie obeznani w tematyce gekonow wypowiedzieli sie na temat mojego gekona warunkow w jakich zyje (terrarium) no i na temat jego wygladu (czy to jakas odmiana, w jakim jest stanie .... na oko :P) pozdrawaim (z gory dzeiki)

Sierakus
    Guest

Re: Bekon i jego terra

A oto pierwsza fotka mojego wspanialego bekonika na skalkach od terrarium : i co o nim sadzicie?????

Sierakus
    Guest

A teraz moze jego terrarium.....

Sierakus
    Guest

i jeszce jedno do kolekcji

Theraphos
    Guest

Mogłeś zrobić wiecej kryjówek na ziemi (groty,skałki...) a nie tylko plaską tylną ściane...
    Ładniutki ten twój gekonik

milo
    Guest

aaaaaaaaallllllllllllleeeeeeeeee mmmmmmmmmmmmaaaaaaaałłłłłłyyyyyyyyy
    fajny ale terra za wysokie i takie duże jak dla charemu,ładny dbaj o niego i usuń piach bo się go nawrzera i padnie na razie ręcznik papierowy a później torf ale to tak za pół roku rok

luz_jacek
    Guest

Polecam umieścić w terra jakiś duży ładny korzeń albo pień i trochę kamieni piaskowca.
    Trochę pustką sieje Ale pozatym tło jest fajne.
    Bekon jest śliczny.

sebooz
    Guest

a ja na jego miejscu chcial bym takie terra .... mozna sobie pobiegac, nic nie przeszkadza i wogole

A tak powaznie to troszke smutne te terra

Wojtyla
    Guest

ja bym niedawal piasku jako podłoze bo juz nie jeden mialy gekonik sie nim zapchał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Theraphos
    Guest

Sa różne wersje. Niektórzy twierdzą że piasek jest nie dobry jako podłoże dla gekonów a inny wręcz przeciwnie...

Uprawnienia umieszczania postów