Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: T. stejnegeri

Sebastian Wolf
    Guest

T. stejnegeri

thor
    Guest

Re: T. stejnegeri

przepiękne nic dodac nic ując.pozdrawiam

dario_terrarysta
    Guest

Superanckie .

sebooz
    Guest

mam Do Ciebie Sebastian takie male pytanko, czy juz cie kiedys ktorys stejengeri dziabnal ?? jak tak to jakie byly konsekwencje??

Dambala
    Guest

Ale małe zielone sznurówki Ładne.
    A co do konsekwenci dziabnięcia zależne od organizmu i wielkości wężyka Słyszałem o jednym ukąszeniu to "ofiara" miałą tydzień problemów Wymioty, gorączak, opuchlizna i bóle głowy. Lekko nie było

Sebastian Wolf
    Guest

ogólnie nie jest żle...szczególnie od maluchów (ale trzeba sie spodziewac i najgorszych objawów i konsekwencji dziabniecia)
    i nie jeszcze żaden mnie nie dziiabnoł...a te szkraby sa w ogole spokojne...jednemu nie chciała zejśc wylinka z oczu i głowy (a z reszty zeszła...)to spokojnie zniósł skrobanie po pysku i oczach paznokciem z 10 min i po puszczeniu nawet kasać nie chciał i był spokojny...:]

Sebastian Wolf
    Guest

kurde dopiero teraz zauważyłem że żle sie zapisał mój pierwszy post w tym temacie...
    sciało mi cały tekst pisany...;/

Saurus
    Guest

Nie scielo, jak pierwszy raz zagladalem to byl, to chyba ktorys z moderatorow.

Azzurreeuss
    Guest

no to bierzemy widły i grabki i idziemy na poszukiwania nikczemnego moda ścinacza )

MIDO
    Guest

Trimki są super gdybyś nie mieszkał na wybrzeżu to by byly w moich terrariach ale niestety........

Uprawnienia umieszczania postów