-
Re: Mlode pajaczki
Oczywiscie ze to normalne i ta emilia jest jak najbardziej wymiarowa. Dla przykladu rozbierznosci rozmiarow pajakow -cambridgei moje kumpla w wieku L6 mial 2 cm cialka a moj mial 3,5 cm jak widac roznica prawie dwukrotna a wiek taki sam.
-
Oczywiście, jest to jak najbardziej normalne. Ja miałem 5 sztuk emilii L3 a każda była innej wielkości, oczywiście nie były to kolosalne różniece ale zawsze były.
Tak więc twoja wygląda jak najbardziej na L6 i nie ma się o co spierać. Jak powiedział koli każdy pająk jest indywidualny - jeden większy, drugi mniejszy
pzdr
-
Emilki rosną małe - jak najbardziej może być L6 - Marx przestań już sie kompromitować - tobie mówić to jak do słupa - na forum pajęczaki miałes to wyjaśnione :P
Wiadomość zmieniona (31-05-05 20:15)
-
ja mam motorolke e398 i robi o niebo lepsze zdjecia.ale moze dlatego ze byla przerabiana i lepszy aparacik zostal wlozony :/ pozdro
-
koli ty glupi bezczelny oszuscie MOJE 100 zl
Czemu niechcesz dac matki do telefonu wydaje mi sie ze ostatni raz udzielasz sie na forum ban zalatwiony !!!!!!!!!!!!!!!chyba nikt niechce oszustów do tego hamskich i wulgarnych
-
hehe dobre sobie
-
Panowie załatwiajcie sobie te pogaduchy na privie...
-
Tosik ja na Twoim miejscu przejachałbym sie do cwaniaka po kase o ile masz adres
-
w zalaczniku masz fotkę nienajedzonej emilki po ósmej wylince czyli L8/L9. Pozdrawiam. Odpowiedz sobie sam.
Adam
-
Jakość kicha , naprawde :/ , a pajączki nawet nawet .
Uprawnienia umieszczania postów