-
Re: Mlode pajaczki
Wedlug mnie umieszczanie takich zdjec na forum jest bezcelowe bo faktycznie widac tylko ze to pajak a jak pajak wyglada chyba kazdy wie.
-
jak nie widac? :> głownie chodzilo mi o to aby ktos sie wypowiedzial na temat emili, a tu ciiiiiiiisza, tacy z was pajeczarze :P
-
to po co w ogole umieszczacie fotki pajakow na forum ? :\
-
na twoich fotkach ledwo co widać
-
ale widac wielkosc - jest w pojemniku na mocz;>
-
Marx lepiej nic nie dać niż coś takiego. Bo po co to nam? Ani nic fajnego nie można zobaczyć bo nie ostre a i ty mogłeś się spodziewać, że Cie zjadą;p No bo powiedz chyba nie liczyłeś na " fajne fotki"
-
marx te fotki mhm
poszukaj jakiejs soczewki lub obiektywu od czegos i przyloz do aparatu telefonu i wtedy probuj, przynajmniej ostre wyjda.
-
"to po co w ogole umieszczacie fotki pajakow na forum ? :\"
To nie jest dzial "wrzuc cokolwiek co mozna nazwac zdjeciem" . Kazda fota powinna byc czytelna i w miare ostra tak aby kazdy mogl wraz ze szczegolami zobaczyc co ono przedstawia. Jesli dalej nie wiesz o co chodzi to zobacz zdjecia pajakow innych uzytkownikow. Kilka postow nizej masz ladne foty Maikardaaion`a i Juraviela
-
nie filozofuj tyle, mowie, ze glownie zalozylem ten temat aby specjalisci (posiadacze b.emili) powiedzieli mi czy ten pajak moze byc po 6 wylince czy tez nie. dotarlo to do Ciebie juz??
-
marx........ on kupil tego pajaczka odemnie jako L5. przeszla mu wylinke, a on nie wierzy ze teraz jest L6 bo jego kolega ma tez L6 i jest o 0,5cm wieksza:| wezcie mu to jakos wytlumaczcie ze pajaki roznie rosna bo ja juz nie mam na niego sily!!
ta emilka (nie nakarmiona) ma 1,7cm cialka i przeszlo 3cm z nogami. powiedzcie mu ktos ze to normalne!!
Uprawnienia umieszczania postów