-
MORELIA SPILOTA ujec kilka..:)
-
Re: MORELIA SPILOTA ujec kilka..:)
-
no jak zwykle bardzo porzadne zdjecia
A waz...hmm...tu sie nic nie zmienia, z reszta jestem nieobiektywnym moreliofilem)
-
W pełni popieram Obywatela , takie zdjęcia to sama przyjemność jakość i wąż super.
-
Przepiękny wężyk i sper zrobione zdjęcia
-
-
variegate mowisz ze chcesz...hmmm.Jezeli dalbys rade wpasc do mnie to nie ma problemu.Przy okazji zero dyskusji na temat papierow i innych spraw,bo mowimy o podrozy promem.
O...juz znalazlem samca...2.20m 4 letni samiec (dosyc agresywny) za 1200SEK(500PLN), a takich ogloszen jest sporo.
-
jak by to bylo na terenie tej dziury zwanej polska to bym byl juz u ciebie... a to troche drogi jest do ciebie no nie.. koszty pewnie tez przerosna samego wezyka.. no troszke mlodszy jak by byl to bym przyplynal..
pozdrawiam
-
da sie zalatwic mlodszego,mysle ze nie ma problemu!
Co do kosztow...zakladajac ze jestes juz w Gdansku to kosztuje cie to 300zl do kupy promem...i tyle.Czyli daje sobie obciac ze zamykasz sie w sumie na jakies 700-750PLN i masz to co chcesz.
Przemysl to.
-
no bede myslal.. a temat biczogonow jest ci znany? chodzi mi o Uromastyx acanthinura samicy szukam...., lub inne gatunki biczogonow... U. ocellata ,
U. ornata , U. aegyptia..
pozdrawiam
krzys78@go2.pl
Uprawnienia umieszczania postów