Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: MÓJ LEGWAN

Goblin
    Guest

Re: MÓJ LEGWAN

Głowy to on normalnej raczej niema ... tu masz foto rega zdrowego i pięknego...a ten twój jest podejrzany ...

http://www.terrarium.com.pl/spis/foto/users/101.jpg

noradarling
    Guest

mam na parapecie poduszkę elektryczną i świetlówkę UV
    tam leg spędza czas w zimie - w lato siedzi na parapecie przy otwartym oknie

okno mam na południe i nawet w zimie często jest tak gorąco że trzeba wyłączać poduszkę elektryczną...

noradarling
    Guest

kupki robi do wanny z ciepłą wodą...
    codziennie rano czeka przed drzwiami aż wyniosę go do wanny - przyzwyczaił się

jak mu sie chce do "toalety" w ciągu dnia to też czeka pod drzwiami i drapie...

to znak że trzeba go wynieść do wanny - oczywiście co jakiś czas /gdy mnie nie ma akurat w domu/ załatwia sie na podłogę... ale co zrobić !!!

:-)

noradarling
    Guest

:-)

jak nie ma normalnej głowy to jaką ma - nienormalną???

hehehe

co ty wiesz o legach ?
    widziałeś kiedykolwiek dorosłego samca w realu???

Ratay
    Guest

wypas bestia ;-)

Saurus
    Guest

Ma luski policzkowe wybrzuszone jakby mial MBD. Podajesz mu regularnie wapn?

salidas33
    Guest

Super jest sliczny ale powiedz mi czy ma czasem napady gryzienia ?? bo moj ma dopiero 7 miesiecy wczesniej tego nie robil ale teraz kasa narazie jest malutki i nie boli ale przyznam sie ze nie bralam go dawno na raczki i do tego przechodzi wylinke moze dlatego ale juz powoli mysle ze bedzie oki uwielbiam go strasznie i tez bym tak chciala jak ty ??

Uprawnienia umieszczania postów