-
IV Zlot terrarystow we Wroclawiu 6.08 18.00 pod fontanna [pl solny]
Zapraszam ponownie na wspolne spotkanie dnia 6 sierpnia br o godz 18. Tradycyjnie spotykamy sie pod fontanna na Placu Solnym.Piszcie propozycje miejsc gdzie moglibysmy usiasc.Mam nadzieje ,ze nie bedzie tak jak ostatnio i bedzie troszke wieksze grono.
Ps. Przepraszam niektorych za zamieszanie w zwiazku z tym spotkaniem,ale okazalo sie ze 10 sierpnia wyjezdzam stad powrot do pierwotnej daty. :]
-
Re: IV Zlot terrarystow we Wroclawiu
niektórzy chcą tą datę niektórzy nie mogą być 6tego... wakacje, urlopy jasna sprawa.... dlatego zrobimy spotkanie i 6 i za jakieś 3 tygodnie [27 sierpnia?]
-
Witam a nie dalo by sie tego spotkania zrobic 7, bo wlasnie w ten dzien jest czynny plac Świebocki na ktorym ludzie handlują zwierzetami i wlasnie w ten dzien duzo osob przyjezdza z wiązku z tym do Wrocka ale to tylko moja sugestia o przełożenie terminu :d
-
nie przekladaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac :P
-
no 7 to jest raczej swiebodzki heheh
-
scheciom bym przyjechal miejsce jest mi obojetne bo jestem z walbrzycha.
i moge dojechac wszedzie tylko jak juz data i dokladne miejsce spotkania bedzie ustalone to prosze mnie poinformowac!!!
pozdrawiam wszystkich terrarytów!!!!!!
-
-
Jak będzie dokładnie podane gdzie i kiedy to postaram się zjawić na spotkaniu.
Pozdrawiam wszystkich terrarystów z Wrocławia. ;D
-
IV Zlot terrarystow we Wroclawiu - fontanna na pl. Solnym
Zapomnialem ,ze beda chciel przyjsc Ci co nie byli jeszcze na zlocie.Juz poprawilem 1 posta jesli chodzi o miejsce ,a dodatkowo jest w tytule tematu :]
-
Re: IV Zlot terrarystow we Wroclawiu - fontanna na pl. Solnym
no to do 6 :] chyba że znów bedzie gleba na roferku :]
]
Uprawnienia umieszczania postów