Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Moje węże :]

Mieszany widok

KaMiL_15
    Guest

Moje węże :]

Najpierw lgc 5 letni samczyk 130 cm

Regiuska 80 cm

to co mnie u niej boli

nowy wezyk ;]

Wszystkie fotki zrobil bolex - za co mu dziękować

Dambala
    Guest

Re: Moje węże :]

Fotki super zrobione
    A co do wężyków no cóż Kamil znasz moje zdanie jakby co są obrzydliwe .... żartuje nei no są super, a zbożóweczka wypaski jednak ładni bizne zrobiłeś

mordd
    Guest

Cali wymiksowany na maxa, ale bardzo ładny. Nie masz problemów z połykaniem podłoża? Ile tego (tzn ściółki) tam jest? Mam wrażenie, że w tych drewienkach nie da rady się zakopać.... moje robią to nagminnie, zwłaszcza przed wylinką.

Goblin
    Guest

mordd aż sie chce powiedziec "max mix" lgc to chyba ma bogate drzewo genealogiczne i same lgc tam napewno niebyły jak na "kundelka" ładny :]

mordd
    Guest

Myślę, że były same lgc. To tak zmienny podgatunek, że nie trzeba mixów z innymi, żeby mieć całą tęczę młodch. Mieszańce podgatunków są nie dość, źe kontowersyjne (bo systematyka jest płynna i zmienna) ale jeszcze rzadko tworzone - w sumie nie ma takiej potrzeby. jeśli tworzy się mieszańce cali z innymi to raczej po to, żeby przenieść mutacje z tego podgatunku na inne, a nie odwrotnie. Pogadałem, pojęczałem, podsumuję: to jest ja najbardziej californiae, ale kolorki wskazują na to, że jest to kolejne pokolenie z hodowli, i że któryś z wczesniejszych hodowców nie przesadnie rozdzielał formy coastial i dessert.... ale i tak wąż ładny.

KaMiL_15
    Guest

dziękować :P

lgc nie połyka podłoża, pilnoje tego, kiedyś zjadł kilka kostek, ale jak widać nic mu sie nie stało. I zakopuje sie :P

P.S. Mordd mam pytanko odnosnie kopulacji cambeli z california. Wyszło cos z tego ?

Wiadomość zmieniona (25-05-05 21:09)

boidae
    Guest

pieknośc szczegolni mi sie podoba pytonek

Ratay
    Guest

zielona "zbożóweczka" piękna ;-)

Goblin
    Guest

mordd własnie co z hybrydkami ?? Zostawiasz cały ewentualny lęg ?

mordd
    Guest

Jajka tak, ciąg dalszy okryty mgłą tajemnicy.... leżą sobie

Uprawnienia umieszczania postów