Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: ZOO Wrocław cz.I

Mieszany widok

aatus
    Guest

ZOO Wrocław cz.I

Oto obiecane fotki z ZOO Wrocław. Część zdjęć nie jest najlepszej jakości a to dlatego że fotki były robione zza szyb i bez lampy .Jest to pierwsza część zdjęć pozostałe zamieszcze po poludniu. W drugiej części bedzie wiecej terrarystyki. Mam nadzieje ze fotki sie będą podobać.

stary
    Guest

Re: ZOO Wrocław cz.I

Niezłe zdjęcia musze się też wybrać do zoo

thor
    Guest

sama karmówka jedynie zółw i aligatorl :P

elegans
    Guest

Fajne zdjęcia. Również muszę się wybrać. Wybieg dla tygrysów- pierwsza klasa.
    Pozdrawiam!!!

AGAM
    Guest

Wybieg dla tygrysów faktycznie jest super, podobnie jak biały tygrys. Ale wybiegi dla słoni, hipków i nosorożców to masakra :/ te zwierzęta wyglądają na chore psychicznie... i nie żartuje sobie wcale.... największe wrażenie zrobił na mnie śłoń który stał na środku małego wybiegu i cały dzień bujał się w miejscu ((( nosorożce i hipki nie miały w sobie na tyle werwy i tylko leżały gdzieś po kątach.... Mam nadzieje, że za te wybiegi zoo też się weźmie...

bestboy
    Guest

świnie wietnamskie THE BEST!!!!
    pozdrawiam @ll

Igor6
    Guest

Rzeczywiscie.... wybieg dla słonia jest maskra!!! Nosorożec ma jeszcze tam jakis piasek. hipopotam yez nie ma najlepszych warunków. No ale cóz trzeba czekać, może w koncu ktos sie tym zainteresuje i przebuduja te wybiegi....
    W ZOO w Łodzi słońe ( sa chyba dwa ) tez maja fatalne warunki, maja tam tylko jakis baseniki z woda i jest jej bardzo mało, byłem podczas dopuszczania wody to słonie wrecz zuciły sie na nia.

TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ!!!

AGAM
    Guest

to nie jest Miś "Killer" bo "Killerzy" mieszkaja w Chorzowie ))) Ja osobiściem oge porównywać tylko Chorzów i Wrocław, byłem jeszcze w zoo w Kraku, ale dawno. W Chorzowie wybiegi też nie są piękne, widać, że zdecydowanie nie są wystarczające, ale zwierzęta przynajmniej wyglądają na zadbane i interesują się tym co się wokół nich dzieje. Widać, że nie siadła im psycha jeszcze.... (( Słonie to zwierzęta bardzo inteligentne i powinny mieć ogromne wybiegi, z dużą ilością urozmaiceń dla zabicia nudy. W naszych ogrodach mają co najwyżej kilka konarów i opon do obracania :/ Wrocławskich szympansów teżmi było bardzo żal... ja wiem, że przyjęło się że w zoo pewne zwierzęta po prostu mają być i już, ale po co je trzymać, skoro nie ma się warunków na to?? żeby ludzie widzieli jak sie zwierzęta męczą?? Chyba nie na tym to polega...
    Miałem okazje odwiedzić zoo w Chicago. Wybiegi wcale nie były ogromne, ale były tak urzązone, że zwierzęta dobrze się na nich czuły. Poza tym pracownicy nie zajmowali się tylko karmieniem i sprzątaniem, ale takze urozmaicaniem czasu zwierzętom i zwiedzającym. Spacerowali po zoo z różnymi zwierzakami, które można było pogłaskać i dowiedzieć się coś o nich. Jak widze takie placówki, to wierze że istnienie ogrodów zoologicznych ma sens.

morda
    Guest

Fajniutka siatka (P. retucilatus).
    Muszę się kurde w końcu wybrać do zoo :/

Uprawnienia umieszczania postów