Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Moje Corallusy

Mareksss
    Guest

Re: Moje Corallusy

Będąc skromnym powiem(napiszę) tak, ten gatunek jest zajebisty nie do sprzedaży, kocham te węże, bo to są corallusy, które są wężamim ponad WĘŻE lepsze od Morelii, Boa i Pythonów. To ile trzeba włożyć pracy żeby np. stanowiły pociechę z hodowli tylko mogą Ci napisać którzy mają ten gatunek albo kontakt z tym gatunkiem. Teraz czekam i jestem zgodny z osobami kt.órzy ten gatunek hodowali. Może zdjęcia jakościowo nie są idealne. MNie chodziło o pokazanie czegoś, co nie jest częste na naszym rynku terrarystycznym.

Obcy
    Guest

Super węzyki , w załaczniku dodaje fotke mojeego corallusa ( juz nie mojego bo go sprzedałem ) :P:P

Mareksss
    Guest

Dziękuje bardzo "MIDO", "sErGiEjOo", "Obywatel " S." za ocenę. Chciałem wcześniej przekazać na stronę "zdjęcia" swoich węży ale miałem problem natury technicznej. Jestem otwarty na dysj\usję i ewentualne porady na temat tego gatunku

foxhound
    Guest

Dalej nie wiemy gdzie kupiłeś te wężeZapewne od coolaryego lub giełda w Ś.Zresztą nevermind.

Wiadomość zmieniona (22-05-05 02:06)

Biber
    Guest

przecież Corallusy to też boa tak samo jak morelie to pytony
    Ps. Węże piękne :-) ale nie ładniejsze od moreli czy canninusa
    Serdecznie pozdrawiam!

Mareksss
    Guest

Czarno-białego kupiłem po gieldzie Świetochłowickiej, we wrześniu. Były na giełdzie ale zakupu dokonałem tydzień później. Natomiast żółtego kupiłem trochę później od hodowcy z Częstochowy. Oba w sumie kosztowały mnie 500 złotych. Były to tzw. okazje, do których nie zawsze mam szczęście tym razem udało się.

ironkapela
    Guest

Oba 500zl?? Czy oba po 500zl?? Jezeli oba za 500zl to chyba sobie jaja robisz. Az mi gula zrobiles Pozdro

Goblin
    Guest

"Oba w sumie kosztowały mnie 500 złotych."

Jasno napisał łądną okazje złapałeś , no no , gratuluje ...

MIDO
    Guest

No to cena była dobra i nawet powiem bardzo dobra.Jeszcze brakuje Ci do kolekcji Corallus hortulanus peru i guyana

rogal83
    Guest

taaaa i corallus caninus

Uprawnienia umieszczania postów