-
Re: Moje Corallusy
Będąc skromnym powiem(napiszę) tak, ten gatunek jest zajebisty nie do sprzedaży, kocham te węże, bo to są corallusy, które są wężamim ponad WĘŻE lepsze od Morelii, Boa i Pythonów. To ile trzeba włożyć pracy żeby np. stanowiły pociechę z hodowli tylko mogą Ci napisać którzy mają ten gatunek albo kontakt z tym gatunkiem. Teraz czekam i jestem zgodny z osobami kt.órzy ten gatunek hodowali. Może zdjęcia jakościowo nie są idealne. MNie chodziło o pokazanie czegoś, co nie jest częste na naszym rynku terrarystycznym.
-
Super węzyki , w załaczniku dodaje fotke mojeego corallusa ( juz nie mojego bo go sprzedałem ) :P:P
-
Dziękuje bardzo "MIDO", "sErGiEjOo", "Obywatel " S." za ocenę. Chciałem wcześniej przekazać na stronę "zdjęcia" swoich węży ale miałem problem natury technicznej. Jestem otwarty na dysj\usję i ewentualne porady na temat tego gatunku
-
Dalej nie wiemy gdzie kupiłeś te wężeZapewne od coolaryego lub giełda w Ś.Zresztą nevermind.
Wiadomość zmieniona (22-05-05 02:06)
-
-
Czarno-białego kupiłem po gieldzie Świetochłowickiej, we wrześniu. Były na giełdzie ale zakupu dokonałem tydzień później. Natomiast żółtego kupiłem trochę później od hodowcy z Częstochowy. Oba w sumie kosztowały mnie 500 złotych. Były to tzw. okazje, do których nie zawsze mam szczęście tym razem udało się.
-
Oba 500zl?? Czy oba po 500zl?? Jezeli oba za 500zl to chyba sobie jaja robisz. Az mi gula zrobiles Pozdro
-
"Oba w sumie kosztowały mnie 500 złotych."
Jasno napisał łądną okazje złapałeś , no no , gratuluje ...
-
No to cena była dobra i nawet powiem bardzo dobra.Jeszcze brakuje Ci do kolekcji Corallus hortulanus peru i guyana
-
taaaa i corallus caninus
Uprawnienia umieszczania postów